Ag 66 msy

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• si cand le pui?
    fa si poze ca sa vedem cum da pe masina
    lipsa text

Comment

• Sa le stapanesti sanatos..si eu am pus la praguri si pe fata+spate la sigla...Pe cele de la sigla cred ca am sa le dau jos..dar alea la praguri arata super! Asteptam poze Marius!
      CARPE DIEM!

Comment

• Mariuse Mariuse..tot nu iti ies din cap prostiile cu stikere.Cele de pe stema aratau mult mai bine daca nu aveau scrisu ala cu by msy.
        Oricu,important e sa iti placa tie.
        AG 16 Y M A

Comment

• nici eu nu cred ca pun stemele...nu prea ma incanta...sunt mai frumoase astea originale..pana sambata vreau sa dau jos dungile si codita aceea,ca nu am mai avut timp sa le dau jos,dar sa fie vremea mai buna..
          Last edited by marius-MSY; 18 November 2010, 13:35.
          sigpic

Comment

• Spor la treaba Mariusik
            sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....

Comment

• mersi,abia astept sa scap de ele,parca imi sta in cap..

gata,azi am dat dungile jos si am lipit stickerele de la turturel poze-maine
              Last edited by marius-MSY; 18 November 2010, 20:05. Reason: Automerged Doublepost
              sigpic

Comment

• simpatica masina ... niste jante ar schimba radical aspectul ...
                Logan 1.6MP

Comment

• ..iata si jantele
                  Attached Files
                  sigpic

Comment

• eu ti-am zis sa le pastrezi si sa le faci negre cu buza cromata...da` tu nimic...tu batman batman vrei altele
                    pacat mie chiar imi plac daca ai fii avut si capacele arata si mai bine

Comment

• acuma cere suspensie si niste distantiere

Comment

• cu jantele astea nu cred ca ar trebui distantiere ca sunt destul de iesite inafara,cel putin asa cred eu...dar o suspensie ''ii musai''
                        -mishu-vreau alte jante,alt model...cu multe spite si negre mat
                        Attached Files
                        sigpic

Comment

• Nu le vinde..atat zic
                          sigpic
                          "BRABUS" STYLE

Comment

• sustin pe brabus

Comment

• Pune-i arcuri si lasa schimbatul jantelor ca arata foarte bine cu ele.
                              4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google