My Logan AG-65-VMC

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Arata foarte bine cu jantele vopsite...dar masina nu tipa...urla dupa un set de arcuri

Comment

ce frumos ar arata cu niste harce bafta multa
      sigpic

Comment

frumoasa masina,oglinzile de ce nu le-ai facut albe,ar arta mai bine,maulti km fara evenimente,tineo tot asa.

Comment

Mumoase jantele se vede ca ai muncit toata iarna la ela, sa le stapanesti sanatos si sa ai grija de masinuta
          sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....

Comment

Frumos madule..chiar imi place.
            AG 16 Y M A

Comment

Multumesc frumos baieti ma bucur ca va plac
              AG 65 V M C

Comment

Madutzule, cam silentioasa masina(idem)). Pai ori sa faca zgomot, ori sa faca zgomot mai mare? .Cand vedem si o toba? La multi km fara belele.
                My ride... http://www.loganclub.ro/forum/my_rid...fm-t42427.html

Comment

frumoasa masina, alba ca a mea, imi placeuite cateva poze, prima cu ploapele care le am pe masina si celelalte trei cu badboy, care din ele te.ar "aranja"?
                  scuze daca este considerata autoreclama, am vrut doar sa te indrum spre ceva frumos
                  Attached Files
                  sigpic

Comment

m'a indrumat altcineva inainte....(sper ca la asta te'ai referit "idei cum sa fac capota")
                    Attached Files
                    AG 65 V M C

Comment

e urat ma al 2 lea vt ...

Comment

@ mishule e opera ta aia, nu ? :> i-ar sta super asa bafta
                        " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

e frumoasa man.. da nu i sta bine cu stoapele alea ) mai bine da la masina rosie )) baga suspensie pe ea, bad boy ,tine-o clean si e bine asa .. hai breee la bucale la bere !!
                          sigpichttp://www.loganclub.ro/forum/my_rid...ght=ride+grecu
                          Simply Stance

Comment

ms frumos...imi pare rau stoapele au ajuns tot pe o masina alba...o sa o mentin clean...bad boy'ul si cleanul la portbagaj vor primele si apoi suspensia ca nu sunt bani destui...
                            AG 65 V M C

Comment

bai deci nu pot sa ma abtin avataru tau e pe sistem turbo ))

Comment

@20mhy ms frumos
                                @mishulee ))) se stie ))
                                AG 65 V M C

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google