hai k esti bagabont
)))
)))
))))) ai'sa te chis in freza ma !!
)) pune mana si vin o sa bem berea aia odata ca vine iarna si mie ca bem ceai cald
))
, cateva maruntaie(boxe pe 16,5 pe fata si alte nimicuri de care nu'mi mai aduc aminte
) si am schimbat 2 seturi de jante
)) .S'a plimbat si pana la mare fara probleme
)
ce arcuri aveai pe ea? si de ce le-ai dat jos, daca se poate spune?
de fapt nu prea inteleg ce faceti cu suspensie sport in general... alergati pe undeva?! cred ca majoritatea isi pun doar pt aspect chiar daca ii reduce utilitatea.
si mi-ar fi fos si lene
pe strazi unde e locul de parcare al bucuresteanului sunt troiene la rigole (exact unde ar trebui sa vina masina :lol; ) si cred ca am innebunit barile alea. poate la mioveni o fi altfel dar in bucuresti e "groasa"
nu mai vbesc de zapada. sa ai o masina lasata cu h&r si eventual cu spira taiata si sa trebuiasca sa iei ceva din cora militari...sa-ti spuna "vecinii" cum e la baza rampei dinspre plazza. nu mai spun de parcari bradulet unde cu logan stoc am 1-2 cm peste bordura sau de sinele de tramvai dun fata afi palace
. am un vecin {nu dau detalii
) care umblasa-si dea jantele de 17 " de pe masina, la schimb cu unele de 15". oare de ce ? ce crezi?!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment