My Cars...Grutz

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• hai ca o faci v-tec pana la urma.

Comment

• poate sa treaca si de 8000, 1.4 e plafonat cu mult inainte de 6700,,,n are nimic sa l ajute sa urce mult peste 5500, oricat de resoftat ar fi, nici cutia, nici axa, nici evacuarea nu l ajuta...resoftat baga mai mult aer care cere mai multa benzina...fara nici o modificare la filtru, evacuare, nu e asa de minunata resoftarea asta..e un mic zvac...
      sigpic

Comment

• dragi colegi, daca aveti numaru lui doc puteti sa-l intrebati pentru ca sunt doar cateva cazuri in toata tara. am incercat sa punem softu cu plafon in 6200 si da eroare. treaba asta poate sa o confirme Doc de la DimSport.
        Schimb lumini la bord ... logan si alte modele de masini,in general, dupa 2003 ...activez computer bord logan 0784807907

Comment

• Originally posted by CataFOF View Post
          hai ca o faci v-tec pana la urma.
          ii mai pun si 2 ghiuluri pe bord,si gata trec de 200 cp;)

Comment

• uite un bax de ghiuluri , sa ai pe toate degetele , plus pe schimbatorul de viteze , sa traga bine.
            daca arata ca ala din poza ar fi perfect , sau tot tu esti ? :taut:
            Attached Files

Comment

• auru aluia de pe mana, valoreaza de 10 ori mai mult decat loganurile noastre...:P as vrea eu sa fiu ala....ala din poza depaseste de 400 cp

Comment

• si bunul simt celui din poza este low rau de tot

Comment

• la cat de slab e ala,il trage auru pe jossorry de off
                  http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• google search: "gim"

Comment

• Lasa ba grut ca nu stiu ei cum fuge loganelu tau;)de ce tot incercati sa dati explicatii,daca,colegii de pe forum au chef de caterinca?Ma vere,in loc sa il ajutati,cu o idee cu ceva,voi nu stiti cum sa il mai luati la mijto,voi cum erati la 14 ani?cel putin copilu asta strangea de cand avea 14-15ani bani,si mai baga in masina.Ca nu a bagat in suspensie sport,sau toba sport,asta a fost placerea lui sa faca la masina ,si gusturile nu se discuta!
                      Building a small beast...Pasionat de fiarele vechi,care merg mai spectaculos ca plasticele de ultima generatie!sigpic

Comment

• lasa nic ,tu crezi ca eu ma complic ce zic ei???multumesc pentru vorbele frumoase,tu sti cati bani am bagat in masina,si cum a fost facuta masina asta si unde e facuta masina asta sa ajunga asa....

Comment

• Frumoasa masina!Felicitari!
                          Astept cat mai multe opinii : PH-22-BFC

Comment

• frumoasa masina , bravo.
                            cati bani ai bagat in ea ?

Comment

• pe scurt am trecut de 70 de mil...

Comment

• poti detalia ? pe scurt , unde sau dus cei 70 de milioane ?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google