pai de ce , ii este rusine cu cele 70 de coco bagate in masina ?
o fi suparat ca e banat , dar ii trece euforia.
astept in continuare noutatile la masina !
My Cars...Grutz
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Grutz a zis ca vrea ca un moderator sa ii stearga topicul cu my ride. se poate?
Leave a comment:
-
hmmm....cred ca ne pregateste acu in timpu care ii banat ceva frumos...
Leave a comment:
-
Ce v-ati mai luat de bietul om
Am vazut-o live si nu arata asa de rau
, merge.
Ce nu merg sunt coltarele alea sau cum le-o zice pe bara de mcv.
Leave a comment:
-
Ai vrut tu sa zici ceva ,dar mai bine nu ziceai .Originally posted by - Geo - View Postpoate sa treaca si de 8000, 1.4 e plafonat cu mult inainte de 6700,,,n are nimic sa l ajute sa urce mult peste 5500, oricat de resoftat ar fi, nici cutia, nici axa, nici evacuarea nu l ajuta...resoftat baga mai mult aer care cere mai multa benzina...fara nici o modificare la filtru, evacuare, nu e asa de minunata resoftarea asta..e un mic zvac...
Cum ar putea din resoftare sa iti dea mai mult aer ? Iti da din soft 2 chinezi mici care sufla in motor ?
Leave a comment:
-
Ce ar trebui sa confirm ca nu ma prind??? Cred ca ma confunzi cu altcineva.Originally posted by iulyancosty View Postdragi colegi, daca aveti numaru lui doc puteti sa-l intrebati pentru ca sunt doar cateva cazuri in toata tara. am incercat sa punem softu cu plafon in 6200 si da eroare. treaba asta poate sa o confirme Doc de la DimSport.
Leave a comment:
-
asta de unde ai mai scos`o bre ?Originally posted by iulyancosty View Postdragi colegi, daca aveti numaru lui doc puteti sa-l intrebati pentru ca sunt doar cateva cazuri in toata tara. am incercat sa punem softu cu plafon in 6200 si da eroare. treaba asta poate sa o confirme Doc de la DimSport.
poate din softuri furate/ciordite
)
Leave a comment:
-
Stimate grutzzz, eu am vrut sa subliniez altceva. Fosta mea troaca arata mai binisor, chiar daca investisem cu mult mai putin decat ai facut-o tu. Dar, n-am spus ca ar fi mai performanta pe un anumit segment, ci doar ca atragea putine priviri. Daca erai baiat destept ai fi vazut ca de masina aia erau doar jantele si ledurile, deci cu un minim de efort monetar se putea face ceva palpabil.
In concluzie, eu am vrut sa-ti spun ca daca ai fi investit 1500 ron (cat am investit eu in masina), era mai aratoasa. Invata si tu din experientele altora. Si aici nu sunt doar eu, ca eu am facut un rahat, insa vezi FOF, dsign, alexspeed si multi altii. Fa ce au facut si ei, insa nu face greselile lor.
PS: si te rog nu fi arogant, ca unde crezi tu ca ai facut o mare realizare punand folie pe masina si alte giumbuslucuri, eu mai am alta masina pe langa acel mic Citronel. Poate chiar aceea la care tu visezi...
Iti cer doar respectul pe care ti l-am acordat, nimic mai mult, si ai sa vezi ca ne intelegem de minune.
@geo: eu intotdeauna am apreciat masinile lucrate frumos, chiar daca nu sunt un mare adept al lor. Mereu mi-au placut loganurile care merg bine, indiferent ca merg cu Mercedes sau Citroen. E o placere sa mergi cu masini ca a lui fofonea, alexspeed, dsign si altii asemeni. Au muncit si se vad rezultatele. Iar ei nu striga in gura mare ce au realizat. Realizarile lor se vad si se simt, nu sunt doar spuse. In fine, probabil ca asta e alta discutie pt alt thread sau de ce nu, in particular.Last edited by Cezar; 11 February 2011, 16:54.
Leave a comment:
-
si voi daca nu ii dadeati apa la moara cu comentariile si il lasati in anonimat nu se mai ajungea aici . asa omul pare interesant , toata lumea comenteaza de coltarele lui... de parca ne-ar interesa .
Leave a comment:
-
lasa mah aroganta ca ai un kitch de masina si vorbesti si pe langa, deja devii enervant...cezar nici nu mai are loganu sa stii si tu si daca c4 e stoc e alegerea lui, ca e mult mai dotat ca loganu si nu are nevoie de tot ce punem noi pe masini..si ce mare chestie e folia asta, se pune sa nu ti mai bata soarele inauntru asa tare daca n-ai AC, in rest nu ti trebuie...deja o dai in diverse..uita te si tu cum merge treaba pe forumu asta inainte sa cazi de tot in penibil...sau sa te taie astia cu rosu de tot...
Leave a comment:
-
eu din cate am vazut cezar ti`a vorbit frumos , nu mai sari asa de c*r ca nu e frumos din partea ta mai ales ca esti mai mic , macar putin respect.poate unii nu sunt asa de pasionati ca tine sa bage zeci de milioane in masina. numai bine
Leave a comment:
-
grutzz, iti sugerez sa studiezi mai bine sectiunea "My ride" si ai sa vezi ca Cezar nu o avea standard cum crezi tu. Mult mai frumoasa era.
Leave a comment:

Leave a comment: