Originally posted by Loganu
View Post
My Cars...Grutz
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
O POZA CU GUTZA PE LUNETA;)va las pe voi sa scultati populara,daca va uitati mai bine peste posturi ,tunu ala de bass nu cred ca era pentru manele,dar la bucuresti poate asa se foloseste,depinde de zona...
-
Bai FOF, tu faci trafic dageaba p'aicisha ma... mai bine stai deoparte!
Si tu Logane... mai bine te abtii! Daca omului asa ii place, nu stiu de ce va tot bagati voi!
Leave a comment:
-
ce planuri mai ai la masina
credca are si chestia asta in masinaAttached Files
Leave a comment:
-
pai atunci e clar , ghiule la misto sa moara dujmanii de ciuda , maneaua in blana ca avem sistem turbo...ce mustata lu guta.
da mustata ai vere ?
Leave a comment:
-
Ai zis de "my cars", ce masini mai ai in afara de Logan?
Am si eu un prieten din Tg-Jiu, poate o sa ajung odata pe la intalnirile voastre...
Leave a comment:
-
pai la my cars nu avem ce vedea , ne`ai orbit cu proiectoarele , asa ca mai vorbim de una de alta , gen ghiulurile tale.
sunt macar de haur ?
Leave a comment:
-
am 3, nu 1:P asa ca nu e asta problema pe my cars, de ghiulurile mele....
Leave a comment:
-
raspunsul in legatura cu proiectoarele,sunt noi si daca va deranjeaza lumina o puteti stinge de la butonul monitorului ,multumesc ff mult pentru intelegere...
Leave a comment:
-
Cum ba, de ce a aprins proiectoarele? Pai tu cum mergi prin oras, cu ele stinse???
E un "must have" sa mergi cu pozitii si proiectoare... unii le mai considera si "day running lights".
Habar n'ai FOFule, te bagi aiurea...
Leave a comment:
-
da de ce ai aprins proiectoarele ? ca vad totusi era senin afara.
nici masina nu am putut sa o vad clar ca`mi bate halogenul in ecran.
apropo , ghiulul il mai ai ?
Leave a comment:
-
si cu noua infatisare la loganel,.,,,,
Leave a comment:
-
salut, bine intretinuta masina. Legat de capota de care vorbeam la mine pe thread, nu mai bine o faci pe a ta decat sa iei alta? Daca cealalta e facuta din tabla, pot sa-ti apara puncte de rugina pe sub vopsea, si atunci e urat
Leave a comment:

si eu la fel merg...chiar si pe la 1 noaptea
Leave a comment: