My Cars...Grutz

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• grutzz
    replied
    am boxe care se aud super bine,vreau bass ,dau din casetofon mai tare la bass. e o mare diferenta,intre un casetofon,fara iesire de subwoofer,si altu cu iesire...boxe spate ovala jvc,au costa 2 mil acum 2 ani,boxe fata sony 1 mil 300,casetofonul 3 mil 500,si chiar pot sa zic ,ca am muzica pe masina de care vreau,vreau numai bass,dau drumul la bass la maxim,vreau si bass si inalte le reglez cum vreau eu si se aude,frumos...asa ca numai jbl cu stiatia si condensatorul,si gata aia e muzica...asa ca sunt ceva bani frumosi,in muzica,.....

Leave a comment:

• speed_shock
    replied
    la el bumm bumm e muzica

Leave a comment:

• - Geo -
    replied
    playeru e sony ca s a laudat pe alte topicuri cu el..asta ii zicea si deluxe ca vrea sa i bubuie in cap..claritate mai putina..o sa tremure, n am ce zice, da nu inseamna ca o sa auzi ceva cum trebuie...da arunca playeru ala ca nici o piesa n o sa ti se auda ca lumea cu ala..e low bugdet orice ai zice tu..

Leave a comment:

• Cezar
    replied
    Sa nu-mi spui ca ai un mp3 player Sony...
    In rest, la matale n-a fost pe primul loc muzica, ci pe primul loc a fost basul. Daca vroiai muzica, incepeai altfel.
    Sa te duca sanatos.

Leave a comment:

• speed_shock
    replied
    )damut ca cam ai dreptate...sa il auda coco cand vine acasa

Leave a comment:

• danut88
    replied
    ba tu cand o sa mori de boala de urechi o sa mori...

Leave a comment:

• grutzz
    replied
    ceva poze cu sperietoarea din portbagaj...sunt ff mandru de el...
    Attached Files

Leave a comment:

• grutzz
    replied
    la mine a fost pe primul loc muzica...acum trebuie sa cumpar statie de 2400 w si rms 600w ,statia mea are doar 1200w si 300 rms,si tot nu sunt multumit de el,asa trebuie sa cumpar alta statie...

Leave a comment:

• mary.bia66
    replied
    fumos basu' sa-l stapanesti sanatos ,mai e vreunul nebun ca tine sa alege atat si sa sparga pusculita doar sa-l auda tot cartierul cand vine acasa ?
    Copil nebun ce esti tu !!!!!!!!!!!!!!!!!! )))))

Leave a comment:

• dodolorand
    replied
    astept sa aud cum suna live.......

Leave a comment:

• speed_shock
    replied
    ai zis o vorba mare geo
    grutz poza la plin era cand ai plecat sau cand te-ai intors???

Leave a comment:

• - Geo -
    replied
    da i cu arcuri pe ea ca altfel coltarele alea si scaunele si jantele dau in kitch..poti sa mergi pe oriunde si cu h&r, doar ca mai incet si cu grija..eibach sunt bune pentru tine, nu streseaza nici amortizoarele, nu omoara nici ficatii...doar daca nu esti prea comod si iti place sa mergi blana sa arati putere la tarani pe la sate

Leave a comment:

• alex86
    replied
    Stai linistit ca merge si la tara cu un 3 cm mai jos.

Leave a comment:

• grutzz
    replied
    nu am drumuri pt asa ceva,la tara ce mai faceam???o luam in carca....

Leave a comment:

• alex86
    replied
    Eu alegeam niste arcuri

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google