My Cars...Grutz
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
auru aluia de pe mana, valoreaza de 10 ori mai mult decat loganurile noastre...:P as vrea eu sa fiu ala....ala din poza depaseste de 400 cp
-
uite un bax de ghiuluri , sa ai pe toate degetele , plus pe schimbatorul de viteze , sa traga bine.
daca arata ca ala din poza ar fi perfect , sau tot tu esti ? :taut:
Leave a comment:
-
dragi colegi, daca aveti numaru lui doc puteti sa-l intrebati pentru ca sunt doar cateva cazuri in toata tara. am incercat sa punem softu cu plafon in 6200 si da eroare. treaba asta poate sa o confirme Doc de la DimSport.
Leave a comment:
-
poate sa treaca si de 8000, 1.4 e plafonat cu mult inainte de 6700,,,n are nimic sa l ajute sa urce mult peste 5500, oricat de resoftat ar fi, nici cutia, nici axa, nici evacuarea nu l ajuta...resoftat baga mai mult aer care cere mai multa benzina...fara nici o modificare la filtru, evacuare, nu e asa de minunata resoftarea asta..e un mic zvac...
Leave a comment:
-
e o incercare de resoftare. plafoneaza in 6700 , sper pe viitor sa treaca putin de 7000.
Leave a comment:
-
Ehee, mergeai cu ea turata si faceai si poze?Trebuia sa mai reglezi putin zoom'ul!
Leave a comment:
-
o poza pe ziua de azi pe centura orasului in treapta a 2...Attached Files
Leave a comment:
-
asa am vrut eu,imi place ca jumatate se vede alb si jumatatea cealalta rosu,si cand o iau la alergatura sta acu numai pe rosu
Leave a comment:
-
pai bre,da-o in fasole de treaba...ai benzinar si folia din bord e de diesel...
Leave a comment:

Leave a comment: