Boxele sony, mai ales cele de 130 ron, sunt ceva mai bune ca cele stock.
Iar unitatea centrala e un dezastru.
Ia legatura cu shokalipticul, cu Canto sau cu Skandal. Te vor indruma ei cum sa poti scoate maximum din acel woofer, ca doar e pacat de el.
My Cars...Grutz
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
nu face nimeni misto...da daca nu stie/nu poate sa raspunda la asta inseamna ca are un mare amalgam de zgomote care nu face nimic bine...acuma o da ca nu tre sa dea explicatii la nimeni, da se lauda ca are scule cu care face zgomot...eu ii spun ca ce are el acolo e imposibil sa iasa calitate, indiferent de ce ziceti voi...sa mi demonstreze contrariul, ca am intrebat frumos..daca tot e my ride, sa raspunda, daca nu sa inchida...
Leave a comment:
-
nu e pus de mine,la avut un prieten filmuletul si la postat el...nu puneam eu asa ceva pe net...
Leave a comment:
-
da
)
la 13 ani am plecat si cu ea la scoala
imi aduc aminte cat de mult l-am batut pe tati la cap ca sa pun casetofon cu fata detasabila muma mea doamne
Leave a comment:
-
Nu mai face-ti misto , chiar are cu ce la capitolul muzica , e belea rau de tot , asta vroiam sa zic la iuly pe theard , ca ai tuning audio , sound de o calitate ireprosabila , probabil ai simtit sarcasmul din commul facut la iuly.
Bafta cu masina !!!
Leave a comment:
-
nu tata nu stiam eu de asa ceva la 13 ani:P,eram si eu copil care nustiam ce e tuningul...
)
Leave a comment:
-
scuza-ma ca intreb aici aveai wooferul ? :P :P :P
Leave a comment:
-
eu scula propriu-zisa nu am zis ca e rea, doar ca nu e la potential maxim in configuratia actuala
Leave a comment:
-
danut nu trebuie sa dau explicatii la totii,eu stiu cum se aude,mie imi place cum se aude,si nu ma intereseaza parerile lor... punct..
Leave a comment:
-
nu ma prea pricep la muzica,dar la el se aude destul de bine,parerea mea...,eu unul nu dadeam atatia bani pe asa ceva,dar fiecare cu toanele lui...!
Leave a comment:
-
poti sa separi frecventele pe fiecare canal? ce reglaje are casetofonu? tweetere ai? ai crossover pentru ele? ce inseamna bass pentru tine? e o diferenta intre sub bass de exemplu si bassul produs de o chitara..si casetofonu meu are iesire pentru sub, nu e mare chestie...
Leave a comment:

Leave a comment: