My Cars...Grutz

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• grutzz
    replied
    up si ultimele 2 poze...facute recent
    Attached Files

Leave a comment:

• grutzz
    replied
    Originally posted by nicu_rcn View Post
    pai si pana acum cum aprindeai proiectoarele? modelul e ambiance sau preferance?

din cate imi dau seama (airbag pasager si geamuri fata electrice) presupun ca e preferance, nu?
    e preferance,si aveam improvizatie ,aprindeam de la buton ,si acum am cumparat kitul original de proiectoare si l-am si montat ieri de dimineata....

Leave a comment:

• FloNZN
    replied
    Originally posted by adryanys View Post
    Arata foarte bine, de acum feresti cainii ?
    mai bine loveste cainii,decat sa-i feresti sa o dai dracu peste cap
    Originally posted by grutzz View Post
    da se pot da jos coltarele ,acum sper sa vand spoilaru spate,sa cumpar unu stoc si ii montez doar difuzorul pe spate si cumpar arcuri sport....
    hahapana la urma nu te lasi si bagi arce shport...baga baga,sa ai si tu ce freca pe jos

Leave a comment:

• nicu_rcn
    replied
    pai si pana acum cum aprindeai proiectoarele? modelul e ambiance sau preferance?

din cate imi dau seama (airbag pasager si geamuri fata electrice) presupun ca e preferance, nu?
    Last edited by nicu_rcn; 5 February 2011, 15:35. Reason: Automerged Doublepost

Leave a comment:

• stresu
    replied
    Frumoase domnu, sa le stapanesti sanatos. Felicitari

Leave a comment:

• grutzz
    replied
    gata si cu kitul de proiectoare...acum trebuie montat pe masina.....
    Attached Files

Leave a comment:

• Mariusrs
    replied
    sal frumosa masina,ingrijita...dar parea mea ca acele aripioare sau cum se numesc de pe spoilarul fata nu prea dau bine pe spoilarul de mcv...

Leave a comment:

• grutzz
    replied
    da se pot da jos coltarele ,acum sper sa vand spoilaru spate,sa cumpar unu stoc si ii montez doar difuzorul pe spate si cumpar arcuri sport....

Leave a comment:

• adryanys
    replied
    Arata foarte bine, de acum feresti cainii ?
    Da ziceai ca vrei sa o vopsesti 100% in culoarea caroseriei.
    Daca pui arcuri mai poti pastra coltarele?

Leave a comment:

• grutzz
    replied
    up si cu pozele pe ziua de azi....
    Attached Files

Leave a comment:

• Tudor
    replied
    mie imi place cu bara de mcv cum arata. lasa coltarele, nu dau bine. ai grija de-acu, sa ai drumuri fara incidente ... si hai mai repede cu arcurile sport

Leave a comment:

• alex86
    replied
    Hai ca da fain

Leave a comment:

• grutzz
    replied
    sa vad maine daca le pot pune,ca asa scap si eu mai ieftin,dar daca nu merge asta e,trec la strans bani,si schimb bara spate ,cu una stoc ii pun doar difuzorul pe mijloc,si fac pasu al mare si cumpar arcuri sport si gata....faza e ca nu sunt bani pe criza asta,,,,

Leave a comment:

• Andrei T
    replied
    Asa stiam ca nu se potrivesc. Oricum, arata mai bine fara, parca. Sau daca chiar vrei sa le pui, uneste-le cumva.

Leave a comment:

• grutzz
    replied
    de ce nu mai merge??? uite uni colegi si-au pus...
    Attached Files

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google