da unde ai ajuns domnule grutzz tu ?
ca vad ca vorbeste de parca ai pus interior de maybach in logan.
in afara de unele utilitati , restul numai Kitsch-uri ....
si nu ma lua cu jantele , ca sunt niste turcisme ordinare.
My Cars...Grutz
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
cezare dar vad ca te iei de toata lumea,uitete mai bine la tine un batatura si dupaia vorbeste de alte masini ok???a ta e stoc, si c4 si loganul,la logan ai pus un cap de toba la 15 ron si mama am tuning pe masina,e muma masina mea,mai bine uitete la tine in batatura ,ca sa ajungi unde am ajuns eu...c4 e stoc,daca o avea al batran(taicamiu)ala ii tragea macar o folie pe geamuri,tu nici atat nu ai fost in stare nici la logan nici la c4,asa ca numai te ridica in slavi...
Leave a comment:
-
Nimic mai adevarat, doar ca deranja atitudinea: "eu am bagt 70 de milioane in masina mea, tu cat ai bagat de iti permiti sa comentezi?".
@iulian: esti cazut intr-o extrema paranoida. Nimeni nu a cautat sa-si impuna punctul de vedere referitor la masina asta, doar cel referitor la atitudinea proprietarului. Ea este cea care a declansat acest mic dialog, si nu "invidia si rea vointa" celorlalti.
Grutz: succes la modificat masina...
Leave a comment:
-
Chiar daca vroiam sa-l intreb pe "iulyancosty" daca s-a facut avocat ... sincer ii dau dreptate in ultimul post. Fiecare isi face masina asa cum ii place si cat poate! Unii au mai mult, altii mai putin ... in functie de finante sau de negocierea cu parintii...!!!
Leave a comment:
-
nu conteaza de unde are prelungirile,conteaza ca le are in comparatie cu altii.are muzica diferita decat cea originala,chiar daca asculta si manele(nu stiu daca e cineva care nu a ascultat manele in viata lui), si-a activat toate functiile CB, are deschidere portbagaj din telecomanda,folie, jante, proiectoare,are scaune sport,oglinzi electrice si incalzite MCV fata de oglinzile alea de poseta.i-ar mai trebui xenoane si o suspensie sport dar e masina de familie si drumul pe la tara e cam greu,toba sport nu i-as recomanda doar daca are masina de oras...nu suntem pe forumul asta sa ne facem masinile OZN`uri de dragul de a ne admira altii.fiecare cauta informatii si isi exprima punctul lui de vedere.daca ne aratam fiecare masina aici inseamna ca ne mandrim cu ea si nu trebuie sa ne descurajati voi.
Leave a comment:
-
daca "nu mai e cum a iesit de pe portile fabricii", te referi la lista pe care a facut o el, atunci nu stiu ce sa zic...daca are ceva mai bun, sa nu ascunda, paote vorbim noi prostii
Leave a comment:
-
Degeaba nu mai e ca pe portile fabricii daca are prelungiri din targ ...
Leave a comment:
-
asa cum e ea uratica, frumoasa, etc; e a lui si se mandreste cu ea.precizez faptul ca acum nu mai e cum a iesit de pe portile fabricii.
Leave a comment:
-
nu stiu cand o sa inteleaga oamenii astia ca 1.4 oricum l ai conduce, chiar si resoftat, e chinuit rau de tot si nu prea face multe pe sosea...cel mai relevant exemplu e ca ma dau cu bmw-uri din 90, golfuri tot de atunci, skode, cu motoare de 2000 obosite, si ma mai tin, da nu pot oricum as da sa trec de un 1.6 resoftat, fiind practic acelasi tip de motor..ca asta e...e motor de sacrificiu, consum bun, mers normal, de familie..isi face treaba bine, da doar atat...
Leave a comment:
-
Da mai iuliane, fuge bine fata de ce? Fata de alt logan de 1.4 stock?
Lasati comparatiile astea ca sunt desuete...
Impresionant este cum unii se lauda cum ca ar fi bagat 70 de mil intr-o masina, iar rezultatele sunt nepalpabile.
Nu vreau sa fiu rau, insa masina ta grutzz e mai uratica decat fosta mea masina.
Leave a comment:
-
ce aveti cu bietu baiat. daca el se simte bine in masina lui si vorbesc serios ca fuge bine masina.fiecare face ce vrea cu bani si in al doilea rand trebuie sa recunoasca si el ca e masina lu taticu si nu poate sa schimbe foarte mult spre deosebire de altii care au masina lor si nu au facut nimic.poate un set de jante si o folie in parcare.
Leave a comment:
-
frumusetea unei masini nu se calculeaza in bani ci pur si simplu daca este placuta majoritati, pentru ca cineva tot se va gasi sa comenteze.
eu zic sa lasam caterinca la o parte si pe xgp care scrie cu o aroganta care nu isi are rostul.
ca ai bagat 70 milioane chiar nu ma intereseaza eu doar sper sa poti sa bagi bani in ea si sa o faci cum iti place tie.
Leave a comment:
-
hai ca ma bag io ca si a mea e de export
sunt cateva imbunatatiri care trebuiau da in rest, faptu ca ti s a ars statia sau alte chestii d astea nu are rost sa contorizezi ca oricum trebuia s o schimbi daca nu mai aveai..oricum, atata timp cat modul in care raspunde masina, felul cum se comporta pe drum e la fel, poate sa fie facuta si in congo...sa fim seriosi...orice cunoscator o sa ti spuna ca muzica n-ai nimic ca lumea facut, aspect nici acolo incat sa iesi in evidenta, motor complet la fel, deci peste jumate din investitii sunt bune doar din punctul tau de vedere...
Leave a comment:
-
nu ma intereseaza daca le plac la oameni de pe strada,pentru mine e ceva placut,deaia am si bagat atatia bani in ea,,,,,si mi-a oprit-o de mult adica pe la 5500 e ture ,dar am dat eu acul cu degetul:P
Leave a comment:

Leave a comment: