Buna achizitia! Tu ai le-ai montat in far sau au avut ajutoare?
My KSJ
Collapse
X
-
Salut! Azi am facut o mica revizie tehnica. Am schimbat capetele de bara, bucsele antiruliu si sabotii. Aveam cumparate si bieletele de directie si basculele complet echipate, dar nu a fost cazul pt ca sunt inca bune. Toata operatiunea am facut-o cu un prieten. Lucram cand la a lui, cand la a mea. Dupa aceasta operatiune am trecut pe la un service sa fac geometria. Acum este totul in regula.Zambeste! Maine poate fi mai rau...
Comment
-
Am lipsit cam mult de pe aici, dar dupa ce am avut masina lovita, a fost reparata, am inceput din nou timid sa mai fac cate ceva pe la ea.(masina a fost reparata dar momentan nu mai am lupe in faruri...)
Atasez si cateva poze cu termometrul achizitionat de la Fratello si cu locul in care l-am montat.Zambeste! Maine poate fi mai rau...
Comment
-
Pfff...Ce praf este pe aici...
Azi am achizitionat si montat, 4 anvelope de iarna Dunlop Winter Sport 3D (283ron/buc).
Urmeaza si o mica revizie pt a trece iarna in siguranta.Attached FilesLast edited by Manolo KSJ; 14 October 2011, 15:26.Zambeste! Maine poate fi mai rau...
Comment
-
Revizia de care se vorbea, s-a facut(bucse bara stabilizatoare, bielete antiruliu, capete de bara...). Pe langa acestea, am reusit azi de am montat si incalzirea in bancheta spate(in scaunele fata am de anul trecut si sunt foarte multumit).Au ramas doar butoanele de pozitionat...sper sa gasesc cel mai bun loc(si comod pt pasagerii spate-sotia si copilul).
Cateva poze...am facut doar la spatar, la sezut era prea tarziu cand mi-am dat seama sa fac.Zambeste! Maine poate fi mai rau...
Comment
-
dar partea de sezut nu trebuia pusa invers? firul sa iasa prin spatele sezutului ca la scaunele din fata?nu stiu cum e la bancheta ca nu am pus, dar la scaunele din fata la sezut este si gaura in scaun pt termostatul acela(sau ce este) si firul iese prin spatele scaunului.
scuze,dupa aceea am observat ca e vb de spatar. :POriginally posted by tzava View Postdar partea de sezut nu trebuia pusa invers? firul sa iasa prin spatele sezutului ca la scaunele din fata?nu stiu cum e la bancheta ca nu am pus, dar la scaunele din fata la sezut este si gaura in scaun pt termostatul acela(sau ce este) si firul iese prin spatele scaunului.
Comment
-
Scuze pt raspunsurile date cu intarziere!
@DaniD: husele sunt luate de la un user de pe forum, cam de 2 saptamani...Eugen se cheama. In legatura cu revizia, cam 450ron cu piesele mentionate, cu manopera si geometria efectuata.
@logan5: daca citeai numai putin mai sus, vedeai ca se discuta despre incalzirea in scaune; cat despre huse, nici mie nu-mi plac dar asta este...
@Cristi4Speed: sper sa am norocul sa incerc anvelopele si pe zapada, nu numai pe uscat...Pe uscat sunt multumit de ele, nu plang dupa bani...
Salutari tuturor si sarbatori fericite!Zambeste! Maine poate fi mai rau...
Comment

Comment