My KSJ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Continuam timid, timid...
    Azi am reusit dupa aproape 3 ore de munca sustinuta, sa schimb 2 led-uri la butoanele pt geamuri(modelul cu impuls)...
    FRATILOR! Cand spun Dani si Soran sa nu faceti asa ceva acasa, ci sa apelati la cei consacrati, ASCULTATI!
    Pe langa faptul ca am stricat un buton si cateva led-uri, sunt plin de arsuri la maini si m-am certat si cu toata familia(aveam impresia ca numai din cauza lor gresesc...)
    Cu toate astea...cand voi mai face rost de un pumn de led-uri, voi incerca sa stric(sa inlocuiesc) si consola de climatizare. Nu de alta, dar este altceva daca stii ca este facut de mana ta.
    Poze voi face cand va fi gata si consola de climatizare...
    Zambeste! Maine poate fi mai rau...

Comment

Va doresc tuturor LA MULTI ANI si sper ca 2012 sa fie un an mai bun si pentru noi si pentru masinile noastre!
      La cat mai mult tuning cu bun gust!

Comment

Cata prafu' s-a depus aici...
        Sa speram ca-l stergem bine anul asta...
        Si daca tot vine primavara, pt. inceput s-au cumparat 4 anvelope de vara Toyo Proxes T1R, dimensiunea 195/50/15
        Attached Files

Comment

Frumoasa achizitie! De ce 195 si nu 205? Cat au costat? Sunt noi sau sh?

Comment

am vazut ca ti-ai pus incalzire in spate,problema mea e de unde ai luat plusul din tablou,ca si eu vreau sa pun dar nu stiu de unde sa iau plusul,deja eu am pe fata incalzire.

Comment

foarte bune anvelope, ai facut o alegere superba Manolo.

Comment

DaniD- eu as fi vrut 195/55/15 dar sunt mult mai scumpe. Anvelopele sunt noi si au costat 209 ron/bucata!
                Cosmin83- si eu am si pe fata huse de incalzire iar "+"-ul l-am luat de la cele de pe fata si am marit siguranta.
                CataFOF- multumesc de sfat Cata; si eu sunt incantat si abia astept sa le montez dar vreau sa apara intai arcurile pe masina...(care sunt deja cumparate!!! EILBACH)

Comment

Nu sunt prea mici? Nu te v-a afecta cu nimic?

Comment

Mai mult ca sigur, masina va fi mai rigida si va lua putin din confort dar va da un plus senzatiei de condus...Sper sa fie OK, altfel le voi vinde si voi lua altceva...

Comment

• este putin mai rigida, dar in rest sunt ok !
                      Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• mersi pentru raspuns asa o sa fac si eu,de cat ai pus siguranta eu acuma o am de 20 sai ii pun de 30?

Comment

• Eu de 30 am pus siguranta...nu stiu daca este bine sau rau, dar functioneaza...

Comment

• Alte noutati la puzzle: praguri stanga, dreapta, originale Logan-Renault.
                            Se vor aranja pe masina, se vor demonta pt vopsit iar dupa aceasta se vor monta definitiv.
                            Attached Files

Comment

• frumoase pragurile, sunt printre preferatele mele cele din kitul de la dacia !
                              Logan TAXI http://www.loganclub.ro/forum/logan_...4.html?t=27374

Comment

• Frumoase ! sa le stapanesti sanatos.
                                sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google