My KSJ

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• exact ca ale mele,sa le stapanesti sanatos,sunt curios cum le prinzi,cu silicon sau doar cu suruburi,daca te rog la montaj sa face ceva poze cu prinderea.

Comment

• Va multumesc pt aprecieri!
      Cu siguranta voi face poze la montaj, dar va mai dura...vreau sa cumpar si amortizoare noi, rulmenti la amortizoare, flansele de la amortizoare, sa pun si arcurile, rotile de vara si dupa aceea pragurile vopsite...
      Daca are cineva talerele de sus de la arcurile fata care le tin presate, rog un PM. Am mare nevoie de ele!
      Zambeste! Maine poate fi mai rau...

Comment

• Am reusit azi de am cumparat si amortizoarele fata, spate Monroe(pe gaz), am cumparat deja flansele, rulmentii pt amortizoare, arcurile sunt deja...daca vremea permite, azi vom construi puzzle-ul.
        Sper sa nu uit sa fac poze la montaj...

Comment

• cat au fost amortizoarele??

Comment

• poze cu pragurile nu ai inca(nici macar montate provizoriu)?
            ce nu ma incanta sunt luminile de pe usi mai ales Led-ul rosu..
            in rest imi place ce faci pt masinuta ta
            felicitari si bafta in continuare

Comment

• danyamd@ - amortizoarele au costat 118 ron(fata) si 94ron(spatele)
              bulgaru@ - poze cu pragurile nu am facut la montajul provizoriu si mai dureaza putin pana le vopsesc si montez...cat despre lumini...important este ca-mi plac mie(gusturile nu se discuta...)

Si revenind la partea mai importanta...Azi am dat comanda CULCAAAAT!...si s-a trantit pe burta...poze prea multe nu am ca nu prea merge bine telefonul...voi face luni mai multe dupa ce voi monta si noile gume...
              Daca stiam mai demult cum va fi cu arcuri sport si amortizoare pe gaz...demult faceam treaba asta. Deja am facut 100 de km cu ele si sunt super incantat!

Am uitat sa specific ca am avut un mic ajutor(telefonic) de la Matheo...multumesc inca odata Senior!
              Attached Files
              Last edited by Manolo KSJ; 7 April 2012, 22:37.

Comment

• amortizoarele pe gaz sunt mai rigide decat cele pe ulei?? ai mai mult stabilitate???

Comment

• Da, sunt mai ferme si in combinatia cu arcurile dau o stabilitate mult mai mare decat inainte.

Comment

• Sa le uzezi cu placere si sa te bucuri de noua ta suspensie.

O intrebare am : De ce nu ai optat pentru arcuri H&R ?
                    sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

• Multumesc SDP.
                      Daca gaseam H&R la aceeasi bani, cumparam...desi cred ca s-a lasat mai mult de 3 cm.
                      Am avut ruleta la mine sa masor inainte si dupa, dar am uitat...(eram prea nerabdator de finalizare)

Comment

• Am pus rotile de vara si noile gume! Imi place cum sta pe sosea...
                        Poze calde...pacat ca nu am un aparat prea bun si nici eu nu sunt prea iscusit...
                        Attached Files
                        Last edited by Manolo KSJ; 9 April 2012, 18:37.

Comment

• Nu arata rau , ai testat gumele , cum ti se par ?

Comment

• Nu am apucat sa le testez prea bine, dar pt inceput sunt foarte multumit!

Comment

• imi plac jantele,chiar arata bine,cat te-a costat cauciucurile.

Comment

• Multumesc!
                                Anvelopele au costat 836 ron toate...sunt noi...
                                De foarte mult timp am asteptat sa fie si Loganul meu mai low...si iata-l...
                                Momentan sunt foarte incantat si de suspensie si de anvelope...sper sa raman asa si pe viitor!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google