Un nou proiect - Dacia Logan F7P (1.8 16v)

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• FloNZN
    replied
    du-te baaaaaaaa...esti naspa daca nu vi, e la juma de drum ce dracu, ne distram si noi,dupa care vin 2 honde si ne sparg capu

Leave a comment:

• lau911
    replied
    Nu pot ajunge ...sper sa merg la Baneasa ,sa imi rupa capul aia pe acolo

Leave a comment:

• FloNZN
    replied
    Sper ca vi la BV in weeck...

Leave a comment:

• lau911
    replied
    JeG ....asa cum trebuie sa arate ..
    Attached Files

Leave a comment:

• alessandro
    replied
    Eu zic ca poate un pic mai mult. Se vede ca trage grav...cat de grav ? sper sa vedem curand

Sent from my GT-B5330 using Forum Runner

Leave a comment:

• lau911
    replied
    Cred ca acum nu ai tupeu sa vezi ce poate )?
    daca mie mi-a placut .... tu sti ce inseamna asta ....

Leave a comment:

• geo_ultras
    replied
    francezi (renault) fac motoare, nu si cutii bune.

Leave a comment:

• alessandro
    replied
    @ lau911 am avut dreptate atunci cand am spus ca la inceput era doar 75% din ce poate

Acum e 90...se poate si mai bine un pic mai bine...cu o cutie pe masura rupe norma.

P.S. cu 3 zici ca e posedata

Sent from my GT-B5330 using Forum Runner

Leave a comment:

• geo_ultras
    replied
    sa fie`n bafta ta prietenash ! ! !

Leave a comment:

• aleXpeed
    replied
    Am avut o suspinare cand am auzit scartz-ul pe 3 la 100)), inseamna ca motorul are forta mare in el. Scartz in a 3-a, in final de a 2-a pe viteza am reusit doar cu a lui CGK si cu a lui DNY.

Leave a comment:

• lau911
    replied
    Flo : Ambreajul bata-l norocu
    ioNutz : Cat o mata 2.5 pe bulgaria ca 2.0 nu prea are sanse ...vreau sa vad ce poate un 2.5

Ambreajul e Shacs original ..multumesc geo_talambu inca odata ..cand scartaie a 3 ma gandesc la tine ba ...sau la Momaie ca ala are fetish-uri cu scart a 3 ...
    Last edited by lau911; 7 August 2013, 17:02.

Leave a comment:

• Ionut.11
    replied
    trage ca o matza pe bulgaria )))))) glumesc mosule ce ambreiaj i-ai pus?

Leave a comment:

• FloNZN
    replied
    Oioi cum face pe a2a si a3a, a mea nu mai face acum nici pe a2a dupa cursele de la TDR 5...

Leave a comment:

• lau911
    replied
    Nu stiu cat face pana la suta , dar este desul de satisfacator .....in timpul testelor fiind racoare m-a speriat cum putea sa traga ...fata de cum merge ziua pe caldura

Momaie :Aia e cutia proasa , ce nu se sincronizeaza cu curba de cuplu a motorului ..cu 1 la 7000 am 47km/h .....cand dau din 1 in 2 imi cade in nas , motorul nu mai e pe cuplu maxim .....si fara turometru e greu sa scoti maxim din motor ..am preferat sa schimb mai jos decat sa dau in limitare .
    Cunoscatori stiu limitarea pe primele 2 trepte unde demultiplicare este mare ....este decisiva intr-o cursa /test etc

Se vede in al doilea test care l-am facut special de unde trage a2 de la 60 km /h din 4500 de ture .

Leave a comment:

• Macs
    replied
    Ohoo. Frumos tare cum fuge si cum se aude motorasul. Ochiometric, ar fi cam in jur de 8s pana la 100; se poate scoate si mai putin, daca mai insisti nitel

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google