Un nou proiect - Dacia Logan F7P (1.8 16v)
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
asa ambreiaj chelit chiar ca nu am mai vazut ! ! ! Lasa Lau-le, tot raul spre un ambreiaj nou
! ! ! Respect pentru nepotii next gen
!!!
Leave a comment:
-
Eu cred ca un amreiaj nou pentru motorul asta isi face treaba cu brio.
Leave a comment:
-
Avea cineva vreun dubiu?
Incearca ceva mai reising, fara ferodou - cu pastile. Le folosesc astia la raliu.
Sunt in concediu acum ca aflam repede ce model e pe loganul ala de la Serus.
Parca si pe la reisingnick era ceva
Leave a comment:
-
Ambreajul nu era nou ....felul meu de a schimba vitezele >secventiala style< ....forje dupa forje dupa forje ..neavand turometru a vazut limitari la 7000 si schimbari in timpul limitarilor ce nu a vazut Parisul ...nu e Bmw da-o in gura masi .
Leave a comment:
-
Da-o in beci, atunci ce sa faca? sa mearga cu ea numai la 5000? Ceva nu se pupa...
Leave a comment:
-
In prima faza am ridicat masina pe capre am bagato in viteza am invartit de roata ......nu s-a intamplat nimic, nu se misca roata opusa .....am concluzionat "cutia muci "!
Apoi am dat jos planetara sa vedem siguranta daca e la locul ei ...capacul de a 5 ..totul era ok ...uleiul era ok .
Cand invart de trenul fix ... surpriza se invarteau rotile ....perfect -> Jh1 rezista
Discul de AMBREAJ sa dezintegrat .....cand am ajuns cu a 4 in blana ....am apasat ambrejul Bang
Leave a comment:
-
Daca tot a crapat cutia, da-o si tu la modificat(scurtat rapoarte, intarit)
Costa putin dar merita!
Bafta si spor in tot ceea ce faci ... asa e la inceput... piedici, greutati... treci peste aciditati
)!
Leave a comment:
-
Si inca nu am inceput

Bine ca ai ajuns acasa,stii macar ca am dreptate,tu macar ai incercat
Leave a comment:

Leave a comment: