Un nou proiect - Dacia Logan F7P (1.8 16v)

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• lau911
    replied
    Se pare ca nu a ajuns la regionala masina ...in urma unor forje repetate in treapta a 4 pana in limitare ..am schimbat a5 ....Bang ....si cutia dispare ...la km 65 pe autostrada ..s-a dus
    Multumesc tuturor care m-au ajutat (geo,speedu,skandal,dany,cgk ,dzy ...va stiti voi ...lui matheo pentru remarcile acide ) In mod special lui Viorel Cvf ...care ma tarat acasa ...multumesc meserie raman dator .
    Oricum nu ai toate tablele pe casa sa vi pe autostrada la sufa de 4 m cu 80 -90 km/h ...........60 km )..bine ca s-a terminat cu bine .

Acuma ramane sa ii dau cutia jos sa vedem ce s-a intamplat ...sunt foarte curios..dupa simtome
    -ori nu are nimic
    -ori e muci
    Attached Files
    Last edited by lau911; 16 July 2013, 15:47.

Leave a comment:

• aleXpeed
    replied
    Originally posted by andrei_mircea View Post
    Ai 190 sub 4mii de ture? sau nu merge corect turometrul ?
    Nu-i trebuie turometru (nu-i functioneaza). Soferii adevarati stiu sa-i dea doar simtind masina.

Tz-ar' capra a dreacu'))))). Astea-s blestemele adversarilor ai grija ca Tamaie ala le zice bine)).

Sa faci o poza cu o blana de a 5-a sa vad vitezometru mult in jos, asta cand o sa ai timp, dispozitie, ocazie si mai ales tupeu.

Leave a comment:

• B-53-SDP
    replied
    Felicitari domnnu pentru realizare.

Arata foarte bine masina si sper sa ma dai simie intr-o seara cu ea.

Leave a comment:

• andrei_mircea
    replied
    Ai 190 sub 4mii de ture? sau nu merge corect turometrul ?

Leave a comment:

• lau911
    replied
    F7p Lifestyle ..

Dupa multa surubareala acuma in fiecare vineri seara trebuie sa o scoatem la ture ....doar pentru asta a fost creeata ....
    I-am luat copresia ,SURPRIZA intre 11 si 12 pe toate pistonele ...pentru un motor din `92 ne desfacut e foarte bine .
    Am scoso la drum lung ...se misca foarte bine..mai ales cu treapt a 4 aproape 190 km/h ...cu consumul nu sta prea bine undeva la 8-9 afara ...peste 15 in oras ,nici eu nu ma pot abtine sa nu deschid a 2 clapeta ,dar cand se deschide e haos .

PS : daca merge-ti la tara si aveti animele curioase prin curte nu lasa-tu usa deschisa ....numai trasa de urechi a iesit din masina + ca mi-a mancat jumatate de cutie de servetele ...........

in poza 3 sunt suruburile care au ramas dupa transplant ...dupa multe ore de gandire am hotarat cu Alessandro ca stim de unde provin si sa le tin in portbagaj ....poate in mers spune ce ii lipseste
    Attached Files
    Last edited by lau911; 12 July 2013, 01:09.

Leave a comment:

• 191ZUZ
    replied
    Bre...a venit vremea again . Sa nu-mi zici ca nu vi ca te alerg...trebuie sa ne distram ca editia trecuta

Leave a comment:

• lau911
    replied
    De cand dracu are clio simbol 70 mm la iesire ) cu 60 pe intrare ...serios citesti printre randuri sau faci misto ?

Toba e de mercedes

Leave a comment:

• alessandro
    replied
    Simbol ? :/ cred ca o scuipa afara ca pe o masea. E de Mercedes Turbo...serios

Leave a comment:

• razvanamza
    replied
    pare de symbol toba aia

Leave a comment:

• RobertDH
    replied
    ATS-urile alea vroiam sa le cumpar eu, dar mi-ai "stricat" combinatia si m-am ales cu scaunele :*.

Sa le invarti sanatos !!!!

Leave a comment:

• alessandro
    replied
    La un diesel toate sunt mai bune...in afara de motor

Leave a comment:

• lau911
    replied
    Acuma se aude cand trage aer clapeta asa de silentioasa e ..si incepe sa semene cu masina de la care am plecat acum 5 luni

Leave a comment:

• alessandro
    replied
    E de Mercedes Turbo ?

Sunetul este absolut genial. Best toba sport ever.

Leave a comment:

• lau911
    replied
    Povestea de azi, toba finala !

Am pus ochi pe o finala de de un site de cacao ......o***ii.roM...intr-un final am facut rost de nr omului il sun urmand ca azi sa ma duc la el sa o iau ..din frenTARI.....Senzatii TARI ..
    Cand am ajus acolo si mi-a aratat toba era o namila de 80 si ceva de centimetri cu intrarea pe 60 si iesirea pe 70mm .....am zis ca ce o fi o fi nu incape asta e !
    Ulterior dupa ce ii dau banii replica baiatului a fost geniala :
    "Tata vinde ziare si toba asta i-a cazut lu`unu de sub masina si nu s-a dat jos sa o mai ia asa ca , a luato acasa si am pus-o la vanzare ))"
    profit 100% .....

Am montato vine la fix ,sunetul este superb ...e la fel de silentioasa ca un logan 1.4
    Attached Files

Leave a comment:

• aleXpeed
    replied
    Presupun ca e o placere sa parchezi acum. Mai ales cand o sa ai 215/40 ))).

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google