If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
dsl-ule ce e asa frumos la masina aia???...
on topic...frumoasa masina alex...incearca sa vezi cum vine cu un difuzor pe bara spate...mi se pare ca ala ar incadra mai bine tobele
cosmin83: ms frumos si tu la fel,ambele tobe sunt functionale.. retro 590:da sunt functionale,ms frumos tudor: multumesc frumos...poate o sa apara si un difuzor pe viitor flroin_dnf:ms frumos si tu ai o masina superba...cu folia pe geamuri si clean portbagaj nu stiu ce sa zic....bara fata o sa o inlocuiesc cu una de MCV..o am cumparata,astept sa gasesc un vopsitor bun si ceva bani. alexutzu:ms frumos alex,o sa vad ce fac cu difuzorul.
arata bine masina,jantele fac totul,au dreptate colegii scoate cromul din bara fata sau colanteaza-l,pune-i difuzor nu are cum sa arate urat cu el,bafta in continuare...
Frumoase rau jantele, mi-ai luat si mie ochii intr-un magazin si oarecum au un pret rezonabil.O parere de-a mea e sa ii pui folie,eleron pentru luneta si eventual un difuzor pentru bara.Iti spun asta deoarece modificarile astea vreau sa le fac si pe masina mea .
Succes!!
cateva poze de la intalnirea LoganClub Mioveni... din pacate nu am mai adus nici o imbunatatire masinii din probleme financiare...sper sa-mi revin cat mai curand cu banii pt a continua ce mi-am propus ;))
salutari tuturor!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment