WAG-ul 1.6 8v

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• RobertDH
    replied
    Cateva poze de sezon..am scapat de banda aia de taxi si asteptam sa vina vara.
    Attached Files
    Last edited by RobertDH; 13 February 2013, 15:02.

Leave a comment:

• PRESTIGE
    replied
    n-are ce cauta acolo...valea...) P.S Daca vrei pune sticker bomb pe oglinzi (foaie nu multe stickere puse de tine) sau vopseste-le in culoarea caoseriei...sau schimba-le

Leave a comment:

• Rey91
    replied
    sustin si eu ...jos cu el

Leave a comment:

• nairod
    replied
    mm.. interesant..nu imi displac..io zic sa le lasi..

Leave a comment:

• alex125
    replied
    jos cu ele robert ca nu esti taxi si mai ales i-ati gandu de la manere si oglinzi ca o sa arate oribil

Leave a comment:

• Andrei.TMT
    replied
    nu nu nu.
    nu prinde bine deloc.
    cat mai clean,si sportiva tot-odata !

Leave a comment:

• Tudor
    replied
    sustin...jos cu el

Leave a comment:

• nego93
    replied
    eu zic ca nu o prinde....

Leave a comment:

• RobertDH
    replied
    Ma prostesc si eu putin )... astept pareri daca sa fac si oglinzile asa eventual si manerele.

Am pus autocolant pe buza de sub bara.
    Attached Files

Leave a comment:

• dani55wss
    replied
    sunt invidios pe HaRcuri ! arata beton asa low...

Leave a comment:

• RobertDH
    replied
    De cauciucuri nu sunt inca hotarat, trebuie sa cumpar de iarna ca nu am avut pana acum.

Vreau sa imi pun amortizor la capota si portbagaj,mocheta pe portbagaj si cateva leduri discrete ici colo.

Leave a comment:

• Alex_MIU
    replied
    Prea inguste 185,parerea mea este ca privita din spate sau din fata o sa arate aiurea avand in vedere caroseria masinii.195/55 ar fi perfecte daca zici ca nu vrei cu talonul foarte mic.

Leave a comment:

• iamagi
    replied
    Foarte frumoase jantele. Iti recomand niste cauciucuri 185/55. Ar veni perfect !

Leave a comment:

• dorupopa2006
    replied
    Am inteles..nu se vedea prea bine eram interesat si eu sa mi pun o prelungire si nu prea stiu ce sa aleg cea de ph2 nu mi place cum vine,parea interesanta asta a ta,cred ca pe varianta asta voi merge si eu,ms.

Leave a comment:

• RobertDH
    replied
    Multumesc pentru aprecieri si mersi Dorian pentru ajutorul de aseara, raman dator.

Cu stickerbomb-ul nu sunt inca ferm convins ca il vreau dar mersi de pont, prelungirea din bara este o plinta de parchet din ceva plastic flexibil vopsita neagru, daca ii fac poze mai clare ma fac de ras cu ea ).

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google