WAG-ul 1.6 8v
Collapse
X
-
Ma pregatesc de iarna cica...
Leave a comment:
-
M-am dat cu un Civic cu care eram egal, si cu un Bmw 318 care ma facea cu o masina, pe civic il fac cu o masina, din mers si mai mult, si la bmw depinde cum plecam, odata i-am dat o aripa odata eram egali. M-as da cu un 1.6 8v stock sa vad care e diferenta
..
Leave a comment:
-
Doar atunci vei vedea diferenta cand te vei da cu cineva cu care erai aproape egal...
Eu asa am vazut.
Leave a comment:
-
Am facut 100000 km
.
Am sters ceva erori pe care le aveam de cand am pus admisia, incep sa ma obisnuiesc cu ea si cu acceleratia sensibila. Suna incredibil de bine, parca vroiam sa urle mai incet, sa sune tare masinile care chiar trag, a mea nu merita sunet sport.
Cauciucurile oricum o sa atinga la stilul meu de condus, m-am obisnuit deja cu idea si nu ma deranjeaza.Attached Files
Leave a comment:
-
pai cat vrei sa o lasi daca zici ca o sa-ti atinga cu cauciucuri pe 50?? nu stiu ce sa zic...mai masoara..
Leave a comment:
-
Diferente sunt dar mici, parca trage mai bine de jos.
MIU-le, ala e motorasul pas cu pas adaptat din clapeta.
Dodo eu daca imi pun 55uri sau 50uri o sa mai cobor suspensia deci tot o sa atinga.
Leave a comment:
-
pai bah!!! de ce vrei sa roluiesti aripile daca pui gume pe 55 sau 50 ,pentru ca atunci nu-ti va mai atinge.. hai termina masina sa facem o _ sa vedem care e treaba
Leave a comment:
-
-
Inca nu am raschtat nimic, e inca inalta a mea. Da am si "frigideru plin" ca la fiecare chestie pun frana :|...
Leave a comment:

Leave a comment: