Logan 1.6 8v APV

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Poate o sa-ti vad masina prin Constanta cand vin la mare.
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Am uitat sa scriu de pleoape le fac cu 60 lei pentru orice tip de masina (momentan nu am matrite si le fac pe faruri). Daca este cineva interesat vorbim si le facem. In banii astia intra si finisajele si spritz kitu dat pe ele adik le iei de la mine si le duci la vopsitor care doar trebuie sa le vopseasca (eventual o mana subtire de spritz kit). Acum lucrez la un parasolar care vine lipit pe luneta. Urmeaza sa ma apuc sa fac niste prelungitoare de spoiler si apoi bari si fete de usi dar mai dureaza un pic.
      Sper ca nu am deviat prea mult de la subiect.

Comment

Originally posted by Cristi_Xp
        mie la revizie imi turau motorul sa vada cum se aude toba )

Pe mine ma intrebau daca am toba sparta )) si am zis ca da si se mirau ca .......
        sigpic

Comment

Aici in Constanta am auzit ca fara pile poti avea probleme mari mai ales ca a mea este si in garantie. Aveti idee ce se poate face sa raman si cu garantia? la caroserie sa zicem ca nu ma intereseaza ca de cate ori modific ceva mai vopsesc daca e vreo problema dar de exemplu daca ii pun evacuare pierd garantia la motor. Cum o pot rezolva?

Comment

deocamdata nu a comentat nimeni nimic.Ar trebui sa pierzi garantia la traseul de evacuare...catalizator si restul tevilor care oricum nu le mai folosesti..eventual catalizatorul.
            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Sa vedem vara asta ca mai am un pic si merg la revizie. As vrea sa termin cu exteriorul momentan apoi sa trec la motor, evacuare. Eu sunt si la facultate de autovehicule rutiere si as vrea sa stiu eu ce pot face singur la o masina si sa fac eu nu sa merg la altii. Pentru asta o sa incep pe breakul meu (ct 07 apv) si poate apoi pe Logan.
              Daca veniti in Constanta cautati-ma sa ne si vedem. 0740.036.176 e numarul meu. Va asptept

Comment

Originally posted by ct-07-apv
                Aici in Constanta am auzit ca fara pile poti avea probleme mari mai ales ca a mea este si in garantie. Aveti idee ce se poate face sa raman si cu garantia? la caroserie sa zicem ca nu ma intereseaza ca de cate ori modific ceva mai vopsesc daca e vreo problema dar de exemplu daca ii pun evacuare pierd garantia la motor. Cum o pot rezolva?
                Ce iti trebuie garantie la evacuare,cel mai important e sa nu pierzi garantia la motor restul mai merge.
                Revizia putem sa o facem si la alt service nu numai la Rent Car.
                La motor poti sa faci linistit remarea ca nu se prinde nimeni in service de asta.

Comment

Apropo la legale ce ai facut (ca parca stiu ca ai fost) ???
                  Si eu montat esapament (borla) si la revizie nici la ITP nu a zis nimeni nimika , asa ca tie dece sa iti zica Spor la treaba.
                  sigpic

Comment

de unde ai cumparat husele??? si cu cat??? sunt celemai faine huse pae care le-am vazut pentru logan, vin foarte bine abia se observa ca sunt huse

Comment

Nu am participat la legale pentru ca nu a fost pe categorii si asa la liber ma pot da in fiecare seara cu ce masina vreau ca sunt destui dementi in oras care altceva nu viseaza si sa dau si 50 lei doar ca sa vada lumea ca ma intrec cu ala sincer nu avea rost.
                      Husele sunt facute in Constanta special pt masina mea. Mai mult ca sigur unicate pe Logan. Momentan ca o sa inceapa sa isi faca toti..

Comment

@dogy_10 ma gandesc ca poti merge la o croitorie buna si sa le spui ce ai de gand si iti vor spune daca se pot face sau te poate stiu ei sa te trimita undeva

Comment

Sal APV ule. Misto masina s-o stapanesti sanatos. Sunt un coleg de-al tau tot de la A.R.
                          Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

Mersi. Cristi cu care am vb aseara in parc cumva?

Comment

Nop altu.Cel cu continuarea de studii
                              Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

ochelarii la turometru si vitezometru sint gri deschis. frina mina, bord, scrumiera stock. gurile de are se potrivesc ca nuca de perete pe acel bord.
                                lateralele la usi nu ma incinta deloc ca sint vopsite. combinatia nu pusca deloc . parca nu e finisat
                                nu ca as avea eu ochi de pictor, e doar parerea mea ;)
                                Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google