sunt mandru cu golanul meu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• alex86
    replied
    Frumoasa masina si cateva modificari care chiar imi plac. Sa o stapanesti sanatos si cat mai multi km fara probleme. Cand termin de citit tot o sa mai postez

Leave a comment:

• dan.gutu
    replied
    Originally posted by crististreulea View Post
    "distanta ramasa intre cauciuc si arcul spate !"
    tu glumesti? Pentru ca pe spate e aproape 20cm distanta pina la arc. pina la telescop aprox 2cm.

la roata fata pina in telescop aprox 2cm, iar in sus pina la tavita suport arc 1,5cm.
    de retinut ca eu am 205/55/16 si tu vrei sa pui 205/55/15. unde ale mele sint deja cu 1cm mai inalte ca si cele pe 15".
    205/55/15 sint identice ca si inaltime cu cele stoc 185/65/15. deci fara probleme iti intra si pe fata si pe spate
    Pana la telescop am vrut sa spun,merci pentru raspuns ! 205/55/15 sunt cu 14mm mai joase si 205/60/15 sunt cu 6 mm mai inalte iar ale tale cu 11mm mai inalte.

Leave a comment:

• boris
    replied
    Din alocalia lu al mic tiai tunat masina ba ?

Leave a comment:

• crististreulea
    replied
    "distanta ramasa intre cauciuc si arcul spate !"
    tu glumesti? Pentru ca pe spate e aproape 20cm distanta pina la arc. pina la telescop aprox 2cm.

la roata fata pina in telescop aprox 2cm, iar in sus pina la tavita suport arc 1,5cm.
    de retinut ca eu am 205/55/16 si tu vrei sa pui 205/55/15. unde ale mele sint deja cu 1cm mai inalte ca si cele pe 15".
    205/55/15 sint identice ca si inaltime cu cele stoc 185/65/15. deci fara probleme iti intra si pe fata si pe spate

Leave a comment:

• dan.gutu
    replied
    Arata bine incaltarile ! Am o rugaminte,daca vrei si ai posibilitatea,masoara distanta ramasa intre cauciuc si arcul spate ! Vreau sa o incalt pe a mea cu 205/55/15 si as vrea sa stiu ce distanta ramane intre cauciuc si arc.

Leave a comment:

• crististreulea
    replied
    @dorutz: proiectoarele... da, stiu. lipsa bani. folie as vrea, cit mai transparenta, doar efectul sa se vada. doar ca si aici ma lovesc de bani, plus ca ticamiu nu vede bine nici prin geamuri clare.. a frecat o astra, cica n-a vazut-o

@andrei: ceasurile le-am vopsit acum 2 ani, cu alb
    stiam io ca e ceva special la altele dar nu stiam ca de fapt erau argintii. asa ca au ramas albe.

urmeaza minerele deschidere usi din afara, doar partea mobila.

Leave a comment:

• andrei
    replied
    Ai vopsit si conturul ceasurilor de bord? Sau ai schimbat ceasurile cu totul?

Leave a comment:

• dorutz
    replied
    Fain fain fain ...stii ce-i mai lipseste... .....folia si proiectoarele

Leave a comment:

• crististreulea
    replied
    Am vazut ieri la userul ten ca si-a vopsit inelele aeratoare si minerele. de ceva timp tot amin vopsirea lor, asa ca de 1 mai muncitoresc le-a venit si lor rindul.
    am prins ocazia acum ceva timp si am schimbat jantele si cauciucurile. afacere profitabila avind in vedere ca vechile gume erau trecute prin chinurile burn-ului si a frinelor.
    jantele sint de pe un renault grande scenic si cauciucurile de pe un opel ceva(nici nu ma prea interesat). noaptea la ora 12:30, eu, soramea si pretenul tm87kis eram la vulcanizare si mutam de pe 3 masini jante/cauciucuri. cauciucurile sint 205/55/16 continental premium contact, rulate doar 1900km.
    am pus din nou deflectoarele de vint, ma aerisesc si io fara sa fie curent.
    Attached Files

Leave a comment:

• andrei
    replied
    Metro, Selgros, Real si Praktiker si in general, orice magazin de piese auto.

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google