My Ride B-53-SDP [Castigator Campionat Cel Mai Tare Exterior Level 2 - 2010/2012]

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• katalin_89
    replied
    Sa vinzi o masina in care ai investit niste bani,timp si suflet??? pt ce sa iti iei o masina cum are toata lumea? nu cred ca se merita!

scz de off dar nu m-am putut abtine!!!

Leave a comment:

• Mariusrs
    replied
    Decat suspensie de 2000 euro , mai bine vinzi masina...ii mai pui si pe ala 2000 si iei ceva mai bun

Leave a comment:

• CataFOF
    replied
    o fi zicand ca ai masina aranjata , deci ai bani , dar se uita ca multi au bagat bani in ele in timp , nu intr`o luna.

Leave a comment:

• B-53-SDP
    replied
    Nu e nici o problema.

Ca sa lamurim treaba asta si sa inteleaga toata lumea aceea suspensie este foarte tare si mi-ar place sa am asa ceva.

Problema este pretul de 2000 E pe care nu ii am de investit in masina acum.

Daca ii aveam era de mult pe masina suspensia.

Leave a comment:

• Narcisuc20
    replied
    Ma refer la ce are Jokeru instalatie profi daca faci un lucru fal calumea pana la capat! Undeva la 2000 de euro il costa toata distractia daca ar fi sa fie!
    SDP scuze pentru varza de aici!

Leave a comment:

• Alex_MIU
    replied
    Originally posted by Narcisuc20 View Post
    Era o idee pentru ca la cat a investit in masina ar merita o asemenea suspensie si am vazut cat costa piesele pentru o asemenea modificare!

SDP multa bafta in continuare si poate faci bani de o suspensie pe aer pentru ca, chiar merita masina ta!
    Pai cat costa?Dupa felul cum ai zis pare a fi ieftina RAU.E instalatie profi ca a lu Joker sau e daia tiganita cum e pe loganul ala alb?

Leave a comment:

• B-53-SDP
    replied
    Multumesc de urare asa sa fie. Acum sa vedem ce ne rezerva viitorul.

Leave a comment:

• Narcisuc20
    replied
    Originally posted by CataFOF View Post
    e simplu de scris la taste dai aer , foarte simplu.
    cipriane , bara sa facut ?
    Era o idee pentru ca la cat a investit in masina ar merita o asemenea suspensie si am vazut cat costa piesele pentru o asemenea modificare!

SDP multa bafta in continuare si poate faci bani de o suspensie pe aer pentru ca, chiar merita masina ta!

Leave a comment:

• B-53-SDP
    replied
    Inca nu Cata dar se va face sa dea un pic coltul ierbii.

Leave a comment:

• CataFOF
    replied
    e simplu de scris la taste dai aer , foarte simplu.
    cipriane , bara sa facut ?

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google