Saptamana viitoare se monteaza si suspensia joasa.
Ma voi ocupa de ea de marti incolo.
My Ride B-53-SDP [Castigator Campionat Cel Mai Tare Exterior Level 2 - 2010/2012]
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
bun asa, in sfarsit arata cum trebuie, cu suspensia e mica problema, citez Joker "' CAM INALTA"...D
Leave a comment:
-
scoate cricu de sub ea in ultima poza
A iesit bine ... Alba ca Zapada este mai alba ca niciodata
Leave a comment:
-
Cam greu te misti nenea
Trece vara si masina tot inalta a ramas
Glumesc!
Arata bine bara !
Leave a comment:
-
Aseara am montat in sfarsit bara pe masina care a fost reparata mai trebuie facut un mic retus la ea dar asta saptamana viitoare.
Tot saptamana viitoare se va monta si suspensia sport.
Multumesc Mario pentru ajutor.
Leave a comment:
-
nu se intampla nimic, si eu am H&R cu amortizoare Monroe de 3 ani, si sunt foarte multumit
Leave a comment:
-
@alessandro: Am H&R noi noute acasa.
@- Geo - : Nu scurtez nimic. Pun arcurile asa cum sunt ele si vedem ce se intampla.
Leave a comment:
-
salut. arcuri ce mai ai ? tot HR ?
cu alte cuvinte ma intereseaza foarte tare un review la HR sau Eibach + amortizoare sport Bilstein
Leave a comment:
-
@evali_daniel : Sa speram, le facem cand vrei tu.
@Mr.Sebi: Multumesc, acum ramane sa vedem.
Saptamana trecuta s-au achizitionat si 4 amortizoare Bilstein B4. Multumesc evali_daniel.
Leave a comment:
-
frumoasa masina, frumoase jantele, la fel si culoarea etrierilor. sunt curios daca va tine vopseaua nefiind rezistenta la temperaturi ridicate.
Leave a comment:
-
tine nenea, ai sa vezi, imi place cum arata, nu mi le faci si mie....
Leave a comment:
-
Multumesc baieti si mie imi place cum au iesit. Acum sa vedem cat o sa tine.
@CataLiNNN: Cu placere.
Leave a comment:
-
Mersi pentru sugestie sefu`.Tata credea ca e de la amortizoare problema.Mie mi s-a parut putin dubios ca si daca sunt putin cu masina in panta,fara sa trag frana,uneori "scartaie".
Mesterii de la Dacia au zis : "Domne,e din cauza cauciucului,ca este facut din 2 straturi,si din cauza atingerii straturilor se aude uneori" ... WTF
? M-am abtinut cu greu sa nu le rad in fata si i-am lasat in lumea lor.
Leave a comment:

Leave a comment: