My Ride B-53-SDP [Castigator Campionat Cel Mai Tare Exterior Level 2 - 2010/2012]
Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X
-
@evali_daniel : Multumesc nenea pentru urare.
Amortizoarele vechi faceau zgomot iar cand le-am zguduit un pic se auzeau ca si cum as fi bagat apa in ele deci sunt praf.
Leave a comment:
-
super tare nenea, ce frumos arata ele asa noi, sa te bucuri de ele si sa nu se strice niciodata...
))
Leave a comment:
-
Este chiar ok nu ma asteptam. Este mai rigida decat cea stock dar totusi confortabila.
Leave a comment:
-
@Mario Popa : Gata tati azi s-a montat si suspensia.
@sKyb0y : Multumesc ! Inca nu este gata da sper cat de curand sa fie finalizat si fie asa cum vreau eu.
Azi am montat amortizoare Bilstein B4 cu arcuri H&R noi, flanse de amortizor noi, rulmenti flanse noi, si protectii praf noi.
Ca impresie masina a coborat destul pentru ca a trebuit sa o scor cu cricul de pe elevator.
Suspensia noua este mai rigida decat cea stock dar nu afecteaza foarte mult confortul si sunt surprins de treaba asta pentru ca inainte am avut tot H&R dar cu amortizoare stok de fabrica pe ulei si era un pic mai rigida decat acum.
Pe curbe sta mult mai bine decat suspesisa stock a masinii.
Maine o sa revin si cu poze de ansamblu ale masinii.
Leave a comment:
-
Sa fi sanatos copilot. Hai ca am facut treaba buna, eu te-am ajutat si tu ai dat berea
buna facere.
Hai drq mai repede cu suspensia ca trec in picioare pe sub ea
Leave a comment:
-
A inviat si este ok.
Abia astept ca de maine sa ii bag niste km.
Tare dor mi-a fost de ea de Alba ca Zapada.
Leave a comment:
-
@ToranagaSama : Multumesc nenea arata acceptabil.
@PrEsTiGe : Multumesc. O data mai de mult erau la fel dar cu timpul lupele s-au dus si trebuiesc schimbate dar asta cand or sa fie fonduri.
@Laurentiu M. : Mersi Laur si tie la fel.
@Tudor : Nu am de ce sa ma supar. E o idee buna asta. Poate o sa o pun in aplicare ca nu arata rau.
Leave a comment:
-
sper sa nu te superi , niste sugestii
Attached Files
Leave a comment:
-
impecabila masina...arata foarte frumos
este si o chesti mica care nu-mi place...ledurile de pe pozitie nu se pupa cu angelurile...eu zic sa scoti ledurile sa ramana doar angelurile sau sa pui aceeasi nuanta la amandoua;) Succes pe mai departe!
Leave a comment:

Leave a comment: