My Ride B-53-SDP [Castigator Campionat Cel Mai Tare Exterior Level 2 - 2010/2012]

Collapse
This topic is closed.
X
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ToranagaSama
    replied
    Frumos nena, arata chiar interesant cu alb albastru

Leave a comment:

• geo_ultras
    replied
    frumos, imi place cum se vede. dupa ce ii pui suspensia de vara mai frumoasa o sa fie

Leave a comment:

• B-53-SDP
    replied
    Da bara am dat-o jos ca o sa o repar sper cat mai curand sa nu stau foarte mult cu ea pe dreapta.

Leave a comment:

• evali_daniel
    replied
    bara de fata o faci de ai dat-o jos??

Leave a comment:

• B-53-SDP
    replied
    Si pozele cu jantele pe masina.

Ieri am dat si etrierii jos pentru ai vopsi si cu ocazia asta schimb si lichidul de frana si placutele care erau aproape la fier.
    Attached Files

Leave a comment:

• B-53-SDP
    replied
    Stiu ca exista vopsea speciala pentru etrieri dar gama de culori este limitata.

Un albastru ca asta pe care l-am dat eu nu se gaseste la acele vopsele.

Leave a comment:

• cosmindan
    replied
    Originally posted by B-53-SDP View Post
    Am vopsit si tamburii pentru ca arata aiurea din punctul meu de vedere sa vopsesc numai etrierii.

Maine o sa pun jantele de vara pe spate si o sa fac poze eu zic ca o sa arate foarte bine.

Vopseaua a fost la spray cumparata din targ. Am folosit intai un spray cu vopsea alba si apoi am dat acest albastru florescent cica. Nu este vopsea speciala de tamburi/etrieri.

O sa rezolv si problema cu luftul acela pentru ca si pe mine ma dispera.
    Vezi ca are la Racing Nick vopsea spaeciala pentru etrieri la pretul de 110lei sertul
    Setul contine Vopsea+ intaritor si Spray degresare.

Se merita din plin deoarece vopseaua este spaciala (rezistenta la temperaturi) , se aplica cu pensula si te rog sa ma crezi ca faci 3-4 masini cu un set.

Am cumparat impreuna cu un prieten si am vopsit 8 etrieri pana acum in 2 starturi si tot a mi ramas pentru 2 masini.

Ca sa-ti faci o idee cu 2 lingurite dai 2 maini pe 1 etrier si la mine la My Ride poti sa vezi cum iese.

Stima.

Leave a comment:

• evali_daniel
    replied
    a iesit frumos nenea, astept sa o vad live cum arata

Leave a comment:

• B-53-SDP
    replied
    Am vopsit si tamburii pentru ca arata aiurea din punctul meu de vedere sa vopsesc numai etrierii.

Maine o sa pun jantele de vara pe spate si o sa fac poze eu zic ca o sa arate foarte bine.

Vopseaua a fost la spray cumparata din targ. Am folosit intai un spray cu vopsea alba si apoi am dat acest albastru florescent cica. Nu este vopsea speciala de tamburi/etrieri.

O sa rezolv si problema cu luftul acela pentru ca si pe mine ma dispera.

Leave a comment:

• Alex_MIU
    replied
    Originally posted by dias02 View Post
    ar da bine daca ai rezolva cu luftul asta sa fie partea dreapta ca partea stanga incercuta
    Pai nu prea e bara de vina,eu vad ca stopul ala sta cam sus.Oricum am incredere ca SDP o sa puna totul la punct pana la ultimul detaliu asa cum ne-a obisnuit pana acum.

Leave a comment:

• cosmindan
    replied
    Culoarea la frane este frumoasa .....m-am saturat de rosu/galben/verde fluorescent, si mai nou negru.

Eu am mesterit azi la Passat si le-am facut Orange .

Spor la modificari .

Leave a comment:

• hmv86
    replied
    ceva de genu , nu ? dar exista o problema, stopul e putin mai jos ca aripa si va mai exista un mic luft acolo pt ca in poza e prinsa doar la mijloc , am mai pus un surub exact pe capat si sa remediat luftul dar nu am poze cu bara prinsa total, va fac maine cateva
    Attached Files
    Last edited by hmv86; 6 May 2012, 21:16.

Leave a comment:

• dias02
    replied
    ar da bine daca ai rezolva cu luftul asta sa fie partea dreapta ca partea stanga incercuta
    Attached Files

Leave a comment:

• Alex_MIU
    replied
    Ce vopsea ai folosit?e ceva special pentru etrieri/tamburi?Spor la treaba in continuare!

Leave a comment:

• BlueStar_KWO
    replied
    culoarea chiar se potriveste cu masina asteptam poze cu jantele urcate

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google