hai sa ai parte de ea, mabucur ca apreciezi autohtona ! ! !
CL 86 BMS, Vicmobil, Blăniță
Collapse
X
-
pune de la dacia. cel de pe opel s-ar putea sa-ti strice mai rau aerodinamica/ sa-ti afecteze racirea franelor
ca fapt divers, la renault megane rs trophy 275, pe rs monitor sunt niste tipsuri (smecherii) printre care spune ca daca o scoti pe circuit sa-i scoti elementele aerodinamice ale masinii, se refera la spoilerul fata, pt a se raci mai bine franele
daca te-ai uitat cu atentie, elem aerodinamic de la dacia are niste fante de aerisire pt frane, fante care nu sunt prezente la cea de opel
partea inferioara a pasajului rotilor are un "canal" de prelauare a aerului si directionare a lui spre discuri. daca pui elem ala de la opel, acoperi zona de preluare a aerului pt frane si aerul trece pe sub acel pasaj, nu e preluat de el
Comment
-
@MVP, e mai interesanta ca autohtona, cu toate ca vreau sa o modific putin la exterior
@cristi, daca e pe asa, atunci optez pentru cel de la Dacia. Nu stiam pentru ce sunt acele fante, si acum, ma gandesc, ca pe viitor va fi mai bine cu aerisirea, din moment ce vreau sa pun discuri mai mari. Multumesc de informatie
@moxu, ai dreptate, arata bine cel de la Opel, dar mai bine cu cel de la Dacia
Comment
-
Pardon, dublu post.
Dupa aproape 4 ani, bateria s-a dus saraca. Bine ca m-a ajutat cineva cu putin curent sa pot inchide geamurile si sa inchid masina din telecomanda, ca asa ramanea si cine stie ce se intampla.
Nu stiu exact de cati amperi trebuie sa fie bateria, dar am citit mai multe opinii, si sunt undeva intre 50 si 60 amperi bateriile ce se pun pe Logan 1.4. Sa merg pe una de 52-54? Dintre Rombat, Varta si Bosch, de la care care este mai buna bateria auto? Sa schimb si bornele? Borna de + este cam plina de calamina, si trebuie sa curat iar cea de - da ceva semne de rugina.Last edited by VictorSE; 24 July 2015, 14:19.
Comment
-
Am cumparat Rombat de 55Ah, plus am schimbat si bornele.
Comment
-
Nu exista planuri de vanzare a masinii.
Astazi am schimbat uleiul, filtrul de ulei, filtrul de aer si bujiile. Suruburile intinzatoarelor portierelor au fost infiletate corect, 3 dintre ele au fost putin dezsurubate iar unul mai ca imi facea sa cada portiera. Si am schimbat suruburile aparatorilor de noroi din fata.
Cu stupoare, cand am fost la mecanic, am gasit capota putin infundata. Ieri am zgariat bara fata in partea dreapta de bordura(deci vina mea), iar acum trei zile am gasit portiera spate dreapta putin ciobita/zgariata, se pare ca am vecini care nu stiu sa deschida corect portiera cand se afla in parcare.
Mi-am umplut de respect portbagajul cu inghetata astazi, cu greu am scos petele, dar arata curat.
Am spalat masina, ca de mult timp nu am mai facut-o.Attached Files- WP_20150804_10_07_29_Pro.jpg (47.1 KB, 300 views)
- WP_20150804_10_08_33_Pro.jpg (54.3 KB, 299 views)
- WP_20150804_10_09_00_Pro.jpg (54.5 KB, 295 views)
- WP_20150804_10_08_00_Pro.jpg (56.0 KB, 148 views)
- WP_20150804_14_30_26_Pro.jpg (39.0 KB, 157 views)
- WP_20150804_14_30_35_Pro.jpg (44.7 KB, 166 views)
- WP_20150804_14_30_17_Pro.jpg (29.9 KB, 164 views)
- WP_20150804_14_29_33_Pro.jpg (90.9 KB, 173 views)
- WP_20150804_14_29_45_Pro.jpg (68.4 KB, 154 views)
- WP_20150804_14_29_57_Pro.jpg (91.1 KB, 139 views)
- WP_20150804_14_30_06_Pro.jpg (90.3 KB, 145 views)
Last edited by VictorSE; 4 August 2015, 15:01.
Comment
-
na cum e acu dupa revizie cu consumul?
daca ai casco la ea, se rezolva si capota si portiera si bara
la tipul asta de parcare, ciobiturile sunt inevitabile, incearca sa gasesti alt tip de loc de parcare, paralel cu bordura sau oblicLast edited by cristi....; 4 August 2015, 15:51.
Comment
-
Mai nimic nu am modificat, doar am încercat sa elimin acel spatii dintre faruri si bara, dar a mai rămas cam un centimetru, caci am descoperit ca nu am suruburi de prindere a bari dedesubt, singura explicatie pentru acest lucru ar fi faptul ca atunci când a fost achimbata bara fata, acu' un an de zile, nu au mai fost puse iar bara, fiind din plastic maleabil, s-a lăsat si spatiile respective dintre bara si faruri s-au mărit in timp, facandu-mi zile fripte.
Remdiere exista, trebuie doar sa fac rost de suruburi care se prind la fix daca nu găsesc unele originale, care de altfel nu stiu de ce tip sunt. Pot sa caut totusi la dezmembrari.
Din lipsa de timp si fonduri pentru ideile mele, modificari radicale nu vor avea loc, cu toate ca am in gand un set de jante si suspensii sport.
Comment
Comment