If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Vezi la Popescu la magazinul Deltacar...ala mare ...poate gasesti la fel ca tapiteria...eu mi-am luat acum vreo 2 ani de Prestige si sunt perfecte ca asezare pe bancheta....daca le iei de la noi da de stire si te ajut cu montajul
Bun asa! Sa vad cum fac sa scap rapid de casco (nu am dus inca masina, dar pana o duc mai gasesc chestii de reparat : am pana acum parbrizul, pragul, bara fata, usa dreapta fata si inca mai caut )
Am probleme cu banca. Pana in martie ar cam trebui sa o platesc, altfel platesc 1000 ron in plus pe an, degeaba si inca 185 euro pentru fiecare dauna pe care o sa o am de acum incolo . Deci, se da tot ce e pe ea, o facem stock, strangem bani si platim banca
Pana una alta, am schimbat parbrizul. Si pentru ca in ultima vreme lucrurile nu au mers cum trebuiau, a picat ceva bine: parbriz cu parasolar din fabriza + mai calitativ fata de stock (mai gros sau ceva in genul... oricum, le-am avut in mana pe amandoua - cel stock trimis de Omniasig si cel pe care mi l-a promis tipul din service... e o schimbare).
Am mai modificat culoarea ceasurilor - Sunt albastre cu rosu acum, in loc de alb-rosu . Multumesc MCM022006 pentru lucrare!
SI astazi a primit inca 2 cauciucuri de iarna, de data asta 195/60, noi, Dayton parca le zice. Imi mai trebuie si bara de fata si sa vopsesc bara de spate si gata iarna
Vreau si eu un sfat: sa pastrez body-kit-ul? Sau sa trec iara pe stock si sa incerc sa modific barele stock? Si daca sa le modific pe cele stock, cum sa le modific? (adica da-ti niste idei care sa dea bine)
Gicule...sfatul meu...sau eu ce-as face daca as avea banuti...bara de berlina cu kitul de tuning de la dacia(fibra sau original)...sau bara de mcv cu ceva negru pe ea.
eu ma gandeam sa pun pe spate un difuzor si pe fata nu stiu (ma gandeam sa unesc liniile si apoi... ). Sa zicem ca o sa am cam 500 ron de refacut lookul masinii daca renunt la barele Pilot. Din astia, vreau sa cheltui cat mai putin ca sa pun si proiectoare in faruri (stiti voi... xenon cu bulb)
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment