Mersi Emy de sfat! Eu am Vogtland, cam aceeasi treaba cu Eibach.  Nu numai ca nu sunt stralucite strazile la noi, ci eu inca ma mir cum au rezistat barele alea pe strada mea atata timp
 Nu numai ca nu sunt stralucite strazile la noi, ci eu inca ma mir cum au rezistat barele alea pe strada mea atata timp  .
.
Daca pana in primavara nu dau jantele ii trantesc niste distantiere .
.
PS: astept poze cu albastrica ta 

Nu numai ca nu sunt stralucite strazile la noi, ci eu inca ma mir cum au rezistat barele alea pe strada mea atata timp
 Nu numai ca nu sunt stralucite strazile la noi, ci eu inca ma mir cum au rezistat barele alea pe strada mea atata timp  .
.Daca pana in primavara nu dau jantele ii trantesc niste distantiere
 .
.PS: astept poze cu albastrica ta

. Nu numai ca lacul pe care il cumparasem dadea o tenta de galbui, dar noi l-am vopsit la 10 grade, l-am lasat sa se usuce tot la rece. L-am pus pe masina, nu au fost probleme, dar cand a batut soarele in el s-a crapat lacul (au aparut niste crapaturi pe el, cred ca fibra e de vine), drept urmare, il voi tine momentan acolo doar ca sa nu ploua inauntra, caci in primavara voi scoate tot ce am pe portbagaj.
. Nu numai ca lacul pe care il cumparasem dadea o tenta de galbui, dar noi l-am vopsit la 10 grade, l-am lasat sa se usuce tot la rece. L-am pus pe masina, nu au fost probleme, dar cand a batut soarele in el s-a crapat lacul (au aparut niste crapaturi pe el, cred ca fibra e de vine), drept urmare, il voi tine momentan acolo doar ca sa nu ploua inauntra, caci in primavara voi scoate tot ce am pe portbagaj. 

si jantele negre cu buza in culoarea masinii
 si jantele negre cu buza in culoarea masinii
Comment