If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ke iei fardurile...ok...dar tot raman cu,corpulgura...hai ca o dam in alte nebunii cu pozele astea degeneram discutia despre masina...scoate pozele astea
AJUTOR:
Pana luni am pe masina un set de jante pe 16 cu 9j fata - spate.
Nu stiu exact ce tip de jante sunt, dar dupa parerea mea sunt Azev.
Pe fata sunt cauciucuri 205/55/16 si pe spate 225/55/16.
Jantele nu se vede sa fi fost sudate sau indreptae, arata bine.
Am dat la schimb jantele mele si flansele de pe spate.
Cauciucurile de pe jantele mele au 40.000 km si sunt cam gata, cauciucurile de pe jante sunt si ele cam gata.
Ce ma sfatuiti?Sa fac sau sa nu fac schimbul?Se merita sa dau si jantele mele si flansele sau cum sa fac?
Pun alaturat niste poze.
Ps.
Rog pe toti aceea care scriu sa se afle in treaba, sau care au chef de misto sa nu se oboseasca, astept sfaturi sincere de la prieteni si nu numai.
mie imi plac cum vin pe masina,oricum la kitul ala trebuie neaparat jante pe 16 sau 17 arata altfel cu jantele astea,le lipseste capacul din mijloc sau nu l-ai pus tu?eu as face schimbul dar ar trebui totusi sa iti mai dea ceva diferenta pe flanse,numai bine.
Va multumesc la toti care v-ati dat cu parerea pana acum, apreciez sinceritatea si intentia voastra de a ma ajuta.
Astept in continuare sugestii pana luni la amiaza cand voi lua hotararea daca pastrez sau nu jantele astea.
Ar da mai bine un set de 17" sau chiar 18" pentru ca kit-ul e unul destul de agresiv. Trebuie asortat cu niste jante pe masura.
Te pot ajuta colegii cu niste VT-uri ca sa-ti faci o idee.
In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
si eu zic sa nu faci schimbul.cu kitul care-l ai tu..fara 17 nu arata bine.si inca o chestie...pe negru nu prea merge la tine..orienteaza-te spre ceva gun silver sau in genu
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment