autocolanteaza prima data pragurile masinii apoi lipesti cu mastic..! cam asta as putea sa te sfatuiesc..
Dragman-MyCar
Collapse
X
-
Poze mai noi si mai de calitate cu prelungirile...stiu ca prelungirea spate e considerata invechita dar mi se pare cel mai bun raport calitate/pret..altceva nu am gasit...sigpic
Comment
-
Multumesc pt aprecieri!Pragurile au venit...dar nu am poze...mai am de aranjat la ele...si la prelungirea spate mai am de aranjat ca e putin decalata,se vede si in poze.Am patit belea cu un surub de la bara din spate care s-a ruginit,s-a rupt clema si se roteste cu totu...trebuie sa il tai.Din cauza asta nu am putut alinia calumea prelungirea.sigpic
Comment
-
OOOOO!Va salut domnu' Cristi!Pai le-am cam pus deja...doar ca mai trebuie aranjate o tzara...si sa tai nenorocirea aia de surub care s-a ruginit la bara spate!Nici nu stiu unde gasesc altul sa cumpar...
Astazi sper sa imi vopseasca si eleronul...e pus pe masina doar trebuie vopsit.Revin cu poze!Last edited by Dragman; 17 June 2009, 10:41.sigpic
Comment

ideea era...cum le fixez pana se usuca?stau doar asa pur si simplu?Plus ca mai trebuie sa le polizez putin la decupajele de la capete ca nu se imbuca perfect...

Comment