My Ride Mrv-ul acum Mcv 1.6 16v
Collapse
X
-
asta asa este, drumurile, firar ele...
noua, romanilor, ne.ar trebui ceva foarte rezistent, un aliaj special
Leave a comment:
-
mai daca mergi/conduci cu putina grija nu ai probleme, dar drumurile noastre sunt cum sunt
Leave a comment:
-
adi, sunt bune de ceva jantele de la md? ca am vazut multi care se plangeau de calitatea lor, e adevarat ca au o calitate indoielnica? ca din cate vad ale tale arata destul de bine
Leave a comment:
-
si am trecut la jeante si gume de varaOriginally posted by adimrv View Postbine domnule , saptamana asta schimbam gumele
Leave a comment:
-
si un gadget foarte folositor
Leave a comment:
-
nu cred ca o sa am drum prea curand pe acolo
, dar daca e ceva, am numarul lui streulea si ne intalnim, oricum multumesc de atitudine
Leave a comment:
-
pai sa ma mut la timisoara sau nu, pe cine sa cred, pe adi sau pe matei?
Leave a comment:
-
era de bine, poti sa viiOriginally posted by nicu_rcn View Postce mai munceste si cristi....daca eram si eu din timisoara.....
matei nu te mai lauda atataOriginally posted by TM80MAT View Postnicu daca erai si tu din Tm nu aveai unde sa faci capota bad-boy sau alte lucrari in fibra ....iti zic eu ....si daca is unii care fac ....isi fac numai pt ei ...si atat
Leave a comment:
-
nicu daca erai si tu din Tm nu aveai unde sa faci capota bad-boy sau alte lucrari in fibra ....iti zic eu ....si daca is unii care fac ....isi fac numai pt ei ...si atat
Leave a comment:

Leave a comment: