My Ride Mrv-ul acum Mcv 1.6 16v
Collapse
X
-
sunt de acord, ca urmatoarea modificare am pus telescoape la portbagaj dar trebuie schimbat pozitionarea lor, revin cu poze maine.
-
Nu prea mai conteaza culoarea, cati oameni se uita sub capota ?
Atat timp cat filtrul isi face treaba, de ce ar trebui sa fie negru, cand este un intr-un loc care nu este la vedere.
P.S: Nu zic ca nu ar arata mai bine pe negru!
Leave a comment:
-
din Timisoara de la magazinul CiclopOriginally posted by Logan 4 ever View PostDe unde ai luat filtrul? Ca eu am cautat pe la magazinele de piese auto si nu am gasit.
numai pe alb dar avantajul e mare.Originally posted by jelly View PostBuna ideeia cu acel filtru, pe negru nu avea ca ar fii aratat ceva mai bine?
Leave a comment:
-
Buna ideeia cu acel filtru, pe negru nu avea ca ar fii aratat ceva mai bine?
Leave a comment:
-
De unde ai luat filtrul? Ca eu am cautat pe la magazinele de piese auto si nu am gasit.
Leave a comment:
-
la ce te ajuta filtrul ? pentru ac sau in general pentru aerul ce intra in masina ? cat te-a costat?
Leave a comment:
-
ultima modificare este filtru mottrio si poze
Leave a comment:
-
Nu ai mers tu cu masini ...nu ai idee ce stie o masina din anii 80-90 .. BMW si S class ! Te invit sa te jos la ceva ! http://youtu.be/djtoxDGh69c?t=2m57s
Last edited by TM80MAT; 3 August 2011, 22:05.
Leave a comment:
-
Guest repliedin prima faza le-am lasat cu autoadezivul lor dar ma deranja foarte tare ca se tot desprindeau (cel de la care le-am luat mi-a spus ca adezivul nu rezista la temperaturile de pe tabla si ca o sa se inmoaie). am dat o groaza de bani pe chedere pana sa-mi vina "ideea" asta. cat despre "spalatorul " meu de masina sunt foarte multumit de cum o face. iese impecabil .insista foarte foarte mult in pasajul rotilor si la praguri si la cererea mea la radiator dar de la o distanta mare pentru a curata insectele prinse in aripioarele de racire.
cel mai bine insa e la masina care vin din fabrica cu chedere prevazute peste tot cum e cazul la cruze de ex. are si pe praguri si pe portiere si pe cadrul caroseriei. si dusterul 4x4 are dar nu are peste tot. de vina e si cum au fost proiectate portierele. nu se inchid/deschid ca la cruze, passat, c4 etc
Leave a comment:
-
sumedreacris mare greseala ca ai pus picatura ....pentru ce ? daca el are un adeziv deja ? Eu am pe masina de aproape 1 an si inca tin . SI de spalatorii ....inseamna ca ai un spalator " Foarte Bun " ....cand dai cu jetu ....dai pe exterior ....pe masina ....pe la praguri pe interior ....se curata frumps cu carpa .... si nu cade . Numa bine
Leave a comment:
-
vazut vazut Matule stiu ca ar prinde bine pe la usi ca o groaza de praf gasesc pe acolo,dar pacat ca nu are cheder din fabrica pe usa sa nu fii nevoit sa mai adaugi chestiiOriginally posted by TM80MAT View Postromeo-alex chederele ....de care zici tu sunt si pe praguri daca te uiti atent ....la peste 100 km /h nu mai auzi acea briza ...care patrunde pe la usi....si plus se inchid mult mai fain ...se etanseaza mai bine ...si prafu se opreste in ele .....pragul ramane curat ...
Chederele au o parte dubluadeziva....foarte usor de aplicat ...daca il presezi 100% pe suprafata ....daca nu ...risti sa cada ..in cateva zile ...
chederele nu le gasesti asa usor ....in arad ..nu am gasit deloc ... la fel si in lugoj ...deloc ...mai nou sunt pe la Reprezentantele Dacia ...dar nu la toate ...Pret.la 5 Ron / m liniar in reprezentante .
Noi in Tm le-am gasit la 3 Ron /m liniar . . de la un magazin de piese auto ..
De fixat.....eu le-am pus la MRV .... ..
o sa ma interesez sa vad daca gasesc ca am avut si "mal" odata prin acele zone
Leave a comment:
-
Guest repliedchederele oricum se vor desprinde in timp. si eu am pus tot asa si le-am fixat cu picatura si din cand in cand le-am mai verificat daca au ramas bine lipite sau nu si am mai pus picatura de cateva ori in locurile unde s-a desprins. mai ales la spalatorii unde o spala cu jetul sub presiune si insista pe la praguri imediat le zboara
Leave a comment:
-
romeo-alex chederele ....de care zici tu sunt si pe praguri daca te uiti atent ....la peste 100 km /h nu mai auzi acea briza ...care patrunde pe la usi....si plus se inchid mult mai fain ...se etanseaza mai bine ...si prafu se opreste in ele .....pragul ramane curat ...
Chederele au o parte dubluadeziva....foarte usor de aplicat ...daca il presezi 100% pe suprafata ....daca nu ...risti sa cada ..in cateva zile ...
chederele nu le gasesti asa usor ....in arad ..nu am gasit deloc ... la fel si in lugoj ...deloc ...mai nou sunt pe la Reprezentantele Dacia ...dar nu la toate ...Pret.la 5 Ron / m liniar in reprezentante .
Noi in Tm le-am gasit la 3 Ron /m liniar . . de la un magazin de piese auto ..
De fixat.....eu le-am pus la MRV .... ..
PS : valeriuciprian se pare ca ti-a fost dor de MRV ....asa pare ! Am dreptate ?
Leave a comment:

Leave a comment: