My Ride Mrv-ul acum Mcv 1.6 16v
Collapse
X
-
Printre altele am schimba Bieletele antiruliu si Capat de bara dreapta, toate originale cost 1 bieleta 65x2=130 lei si capat bara 140 lei si manopera 30 lei, sa vad cat tin.
Am facut si unghiul de fuga, pun attach cu valorile ok.
Leave a comment:
-
Eeee!!! unii vb in necunostinta de cauza, dar ce sa faci asa se intampla, si eu pot sa spun de oricine ca e "gaozar" dar cel mai imp e sa ma creada cineva !!!
Leave a comment:
-
Sa stii ca nu e rea ideea, mersiOriginally posted by dan.moraru View PostMai bine faci capacele tot cum sunt jantele,negre nu da prea bine,dar daca tie iti place cum vin,fa-le negre.
Adevarul ca sunt niste jeante de tabla totusi, cred ca @dan.moraru are dreptateOriginally posted by D-FENS View Postadimrv,mie ,sincer sa fiu nu-mi plac...Dar gusturile difera si nu poti impaca pe toata lumea.Spor in toate si sa auzim numai de bine.
Leave a comment:
-
adimrv,mie ,sincer sa fiu nu-mi plac...Dar gusturile difera si nu poti impaca pe toata lumea.Spor in toate si sa auzim numai de bine.
Leave a comment:
-
Off:Daca le roluia nu mai avea bani de spray...si astfel nu mai atragea atentia asupra lui...ca asta-i place in mediul virtual...daca in mediul real nu prea are prieteniOriginally posted by nicu_rcn View Postin poza 2 pusa de matu se vede o deformare a jantei, de ce nu le.ai roluit inainte de a le pune gumele pe ele?
On:...geniala combinatia jantelor...culoarea masinii exterior si negru interior...vreau si eu...dar am capace originale...oare sa le arunc si sa imi fac si eu asa?
Leave a comment:
-
Mai bine faci capacele tot cum sunt jantele,negre nu da prea bine,dar daca tie iti place cum vin,fa-le negre.Originally posted by TM80MAT View PostCe zici ? Se ridica la asteptarile tale ?
Leave a comment:
-
Jeantele au fost vopsite cu cauciucuri pe ele, Arata super Matei multumesc
Leave a comment:
-
in poza 2 pusa de matu se vede o deformare a jantei, de ce nu le.ai roluit inainte de a le pune gumele pe ele?
Leave a comment:
-
Ce zici ? Se ridica la asteptarile tale ?
Leave a comment:
-
Acum m-am gandit ca ar merge capace mici de van vopsite negre pe jante, Matei te rog fa un fotoshop.
Leave a comment:
-
Am pututOriginally posted by nicu_rcn View Postfrumos au iesit jantele, mergea sa.i faci si buza de alta culoare!
apropo, cum postezi daca ai ban?

da domnuleOriginally posted by romeo-alex View Postofftopic --a postat pana sa ia alt ban!
DesigurOriginally posted by vasile78 View Post
Deci e criminal MRV-ul... 

Esti fenomenalOriginally posted by NCDHD View Postfrumoase!
sambata are dezlegare 10 minute

Da ti-am multumit de ma dor degetele, multumesc inca o dataOriginally posted by TM80MAT View PostCu placere Adi . pentru jante
multumesc de apreciere.Originally posted by maestrupiersic View PostImi place cum da asa jantele astea.
Off: Esti fenomenal
Cum sa iei ban in cateva ore ,cred... aseara parca tot banat erai.. acum ai fost din nou debanat si banat iar
. Eu cred ca are pile pe la vreun moderator
... oricum o duce bine cu atatia "bani" pe criza asta
bravo.Originally posted by savoiu_rf 82 View PostFrumoase jantele ei le am vosit negru lucios fara marginev rosie doar negru lucios si au iesit bine!
Am in plan sa iau capace de van si sa le vopsesc negre
Leave a comment:
-
Frumoase jantele ei le am vosit negru lucios fara marginev rosie doar negru lucios si au iesit bine!
Leave a comment:

MRV -ul nu are prieteni in lumea reala ? Zic sa te mai gandesti !
Leave a comment: