My Ride Mrv-ul acum Mcv 1.6 16v
Collapse
X
-
curata , ingrijita, sa ai grija de ea ca iti dau rosu direct.
Leave a comment:
-
Leave a comment:
-
eu l-am lut din greseala , imi trebuia pentru inauntrul cauciuculuiOriginally posted by mario_09 View Postse gaseste la mol si e ceva la promotie sau il gasesti tot timpul
importanta e firma ca poti sa cumperi din alta parteOriginally posted by claudiu_iosip View Postgasesti mereu maroi, au stoc mare
Leave a comment:
-
ajunge de vreo 3-4 ori pentru toate rotile.Originally posted by cosmin83 View Postcat costa spuma,si de unde l-ai achizitionat,tubu iti ajunge pt 4 roti.
asa-i scria pe tub/etichetaOriginally posted by Wan View Postpret 25,90 achizitionat de la MOL
multumesc frumosOriginally posted by claudiu_iosip View Postbravo mrv-ule, ce sa iti urez si eu? sa iti mearga bine in continuare.
cum i-am zis si la Cosmin83 , un tub ajunge de vreo 3-4 ori pentru toate rotile.Originally posted by mario_09 View Postajunge macar o data sa dai toate cauciucurile
Leave a comment:
-
bravo mrv-ule, ce sa iti urez si eu? sa iti mearga bine in continuare.
Leave a comment:
-
cat costa spuma,si de unde l-ai achizitionat,tubu iti ajunge pt 4 roti.
Leave a comment:
-
am gasit o spuma care tine cauciucurile dupa aplicare negre lucioase, se aplica pe cauciucul murdar. poze
Leave a comment:
-
Ma lasa si pe mine ....stie el ....numa ca stikerele erau livrate la streulea ...
Leave a comment:

Leave a comment: