If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Nu intra cumva asta la tentativa de omor ?
Pacat ca exista asemenea specimene pe drumurile din Romania
Putea sa o mierleasca si pe doamna de pe trotuar.
mda, la ce s-a ajuns cu zmeismul de pe sosele...
dupa parerea mea, cocalarul nu a vrut sa-l loveasca pe ala cu logan, a vrut sa intre brusc in fata lui, dar nefiind obisnuit cu gabaritul masinii, l-a agatat...
ma bucur pentru femeia de pe trotuar ca doar s-a speriat...speram ca doar atat...
Daca vrea Dumnezeu sa castigi la loto, iti da "noroc" si fara sa joci..
Din ce am citit nu a depus plângere impotriva celui cu vw.Ambii s-au s-au prezentat la poliție pt accident
Este evident că a facut expre .Ar fi trebuit incadrat la tentativa omor
S-au prezentat la politie din cauza ca au fost 3 masini implicate... 3 masini! Asta inseamna ca nu se mai poate amiabil...
Din filmarea aia, ma bucur pentru femeia aia, ca doar s-a speriat, si mai mult nu ca nu stiu ce a facut ala cu logan...daca s-au sicanat? Daca ala era amantul nevesti-sii aluia cu touareg...daca... daca...
Aia de la dacia cu d, sa bage la cap si sa faca mai Masini! Cred ca o dacie 1310 nu at fi falfait asa...
Cert e ca a lovit loganul in centrul de greutate... in FATA! Daciotii care proiectati "masini" ar trebui sa fie cei mai suparati...
Daca vrea Dumnezeu sa castigi la loto, iti da "noroc" si fara sa joci..
mariannne, te intreb si eu ca sa nu mor prost; ce-i trebuia Loganului ca sa nu iasa in decor, in cazul impactului cu touaregul?
Cu cuvintele tale, daca poti si cat mai concret.
Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
mariannne, te intreb si eu ca sa nu mor prost; ce-i trebuia Loganului ca sa nu iasa in decor, in cazul impactului cu touaregul?
Cu cuvintele tale, daca poti si cat mai concret.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment