Respectul fata de clienti din partea Omniasig si BRD(doar credit auto)

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts
  Dodo
  Loganist de 5 stele

 • Dodo
  replied
  Uraaaaaaaaa!Am scapat!
  Acelasi contract fara fransiza!Deschis 4 dosare,daunele insumate 3000 de lei!
  Pana la urma tot raul spre bine!
  Lucreaza cam greu cei din Brasov!Birocratia bat-o vina!
  Am sunat si vineri la ei in speranta ca-mi vor da acceptul si sa verific "mersul" lucrurilor.Am mai intrebat daca sunt probleme cu dosarele si mi-au spus ca nu sunt!Am asteptat cu sufletul la gura ziua de luni ora 12 cand mi s-a spus sa vin si...surpriza:dosarele nici nu au ajuns de la constatari la centrul de daune.Mi-am ros unghiile inca 2 ore asteptand langa inspector sa-mi rezolve treaba si pana la urma s-a rezolvat fara acte aditionale!Am observat in biroul inspectorilor(erau 2) cateva dosare pe care era scris mare: ACT ADITIONAL!!! si atunci mi-a "intrat morcovul si mai tare"!
  Concluzie: nu stiu pe baza caror criterii te pun sa semnezi acel act.Contractul meu este din aprilie 2008 pana in 2013 si am avut 6 daune rezolvate la ei;valoare totala ~ 9000 de lei,valoare totala prima de asigurare 6200 de lei.
  Deci sfatul meu: faceti CASCO!

  Leave a comment:

 • Dodo
  Loganist de 5 stele

 • Dodo
  replied
  Am depus facturile si am completat cererile si au spus ca o sa ma sune cand e gata acceptul.Nici acum nu mi-au pomenit nimic de fransiza!Ma deranjeaza ca nu pot sa-mi iau masina din service.I-am rugat sa-mi urgenteze acceptul pe motiv ca "maine plec in Germania" si am ramas cu promisiunea.Astept,pe la 14 o sa-i mai sun odata sa vad ce s-a intamplat!

  Leave a comment:

 • Dany_DNY
  Loganist de 5 stele

 • Dany_DNY
  replied
  da, asa este dar din moment ce ai semnat contrac pe 4 ani (cazul meu) cu ce-i de la omniasig ca nu ai nici o franciza ...dupa 1 an se trezesc ca trebuie sa semnez nustiu ce contract ...in care trebuie sa aceept franciza ...nesimtiti . Puteau spune de la inceput si era totul ok

  Leave a comment:

 • Dodo
  Loganist de 5 stele

 • Dodo
  replied
  Pai daca ma pune sa semnez,o sa semnez...nici o problema!Dar o sa am grija ca fransiza sa nu reprezinte mai mult de 10% din valoarea daunelor.Eu sunt un om destul de corect in general si ceea ce fac ei mi se pare o nedreptate...deci trebuie sa plateasca!

  Leave a comment:

 • dani030669
  Loganist de 5 stele

 • dani030669
  replied
  patru dosare de dauna pe aceeasi polita?
  daca ti le-a inghitit esti boier...
  oricum fransiza de 750 lei/eveniment (dosar) iti va intra de la urmatorul dosar pe CASCO.
  nu ti-a zis nimic pentru ca te va tine cu decontul pana te semnezi sau pana vor trece cele 30 de zile cat este limita, caz in care iti vor si rezilia contractul....
  va trebui insa sa cauti alt asigurator ca banca nu accepta sa ramana masina neasigurata CASCO

  Leave a comment:

 • Dany_DNY
  Loganist de 5 stele

 • Dany_DNY
  replied
  si eu am aceeasi problema am un credit la brd si casco la omniasig ...si m-au sunat ce-i de la omniasig de cateva ori in urma cu cateva luni sa vin la ei sa semnez o noua clauza in contract in care trebuie sa platesc franciza ...evident ca nu m-am dus sa semnez nimica ...deci daca voi avea nevoie de casco trebuie sa platesc franciza pana la urma ? ...cred ca o sa ma transfer la alta firma de asigurari

  Leave a comment:

 • Dodo
  Loganist de 5 stele

 • Dodo
  replied
  Am fost la Omniasig cu facturile...prea tarziu insa.Mi-au spus ca trebuia sa vin pana la ora 13.Totusi am vorbit cu inspectorul si mi-a zis sa vin maine la 9,"again".S-a uitat pe facturi...nu mi-a pomenit nimic de "aditionale".
  "Sa-mi dea maine lovitura fatala?" Valoarea totala a facturilor pentru cele 4 dosare: 3000 de lei.

  Leave a comment:

 • Dodo
  Loganist de 5 stele

 • Dodo
  replied
  Eu am deschis vineri 4 dosare de dauna la Omniasig,astazi am bagat masina in service si miercuri merg sa o ridic.Si eu am contract CASCO pe 5 ani cu fransiza 0.Sper sa nu-mi bage pe gat fransiza.Daca am probleme de genul asta cred ca o sa semnez actul aditional dar....

  Leave a comment:


 • sandu
  replied
  Welcome to the club! nu prea ai ce sa faci, or sa faca ce vor ei. Citeste threadul asta si te lamuresti singur.

  Leave a comment:


 • sympi
  replied
  omniasig casco

  Am un logan luat in 2008 prin credit auto la brd cu casco la omniasig,de curand m-am ales cu niste avarii .Am fost la cei de la omniasig sa-mi fac masina, dar ca imi introduc la urmatoarele avarii o fransiza de 750 ron prin semnarea unui act aditional,lucru care ma enervat si am plecat de acolo fara sa semnez nimic.Daca cineva imi poate da un sfat cu ceea ce trebuie sa fac il rog sa o faca,polita este valabila pana in 2015 cu fransiza 0.

  Leave a comment:

 • Cipcyp Boss
  Initiat

 • Cipcyp Boss
  replied
  la fel am patit si eu.am full casco din 2007 tot la omniasig.am luat masina cu credit auto prin brd si la ultima dauna au spus ca de acum incolo imi introduc fransiza per eveniment de 750 lei si sa semnez acel act aditional sau sa reziliez contractul.initial am avut fransiza 0 lei.spuneau ca banca ma obliga sa am masina asigurata.mi-au reparat masina fara sa platesc nimic,am semnat,urmand ca de acum incolo sa platesc 750 lei per eveniment indiferent de valoarea daunei.am polita pe 7 ani.o sa am grija sa nu mai fie nevoie sa folosesc casco iar peste vreun an -doi zgarai toata masina si o duc la vopsit.atunci imi convine sa o vopseasca toata cu 750 lei

  Leave a comment:

 • shogwn
  Loganist de 5 stele

 • shogwn
  replied
  daca a expirat polita,baga mana in buzunar,n-ai ce sa faci

  Leave a comment:

 • mariusoms
  Incepator

 • mariusoms
  replied
  ce sa fac?

  Buna ziua. Vreau sa va intreb si eu ceva: pe 29.04.09 a expirat casco la Dacia Logan (cumparata in leasing prin BRD Sogelease si casco facut la Asiban). Ieri, am luat o piatra in parbriz de la un TIR si s-a crapat oblic de la sofer spre dreapta pana jos. Sfatuiti-ma si pe mine ce sa fac? Pot sa-l inlocuiesc prin asigurarea auto? Sau trebuie sa scot banul si sa-l platesc? Va multumesc pentru atentie.

  Leave a comment:

 • dani030669
  Loganist de 5 stele

 • dani030669
  replied
  Am fost ieri in service si am mai discutat si cu amici care lucreaza ca brokeri de asigurare si se pare ca pana in septembrie cel mai tarziu toti asiguratorii vor introduce fransiza obligatorie la CASCO. Omniasig e doar varful icebergului, pentru ca au avut cele mai multe polite pe credit auto.
  La leasing e si mai si mai ales la Meridian ca nu vor mai accepta decat revizii si reparatii la service-urile Meridian.
  Explicatia simpla de la cei ce se ocupa de brokeraj : "Au intrat in foame, ca nu se face CASCO in ritmul de anul trecut. Majoritatea au o armata de oameni pe care ii plateau din ce se incasa la CASCO asa ca incearca si ei sa-si redreseze bugetul." Partea naspa e ca pana la urma daca plecam de la Omniasig o sa ajungem la preturi mult mai mari pentru CASCO decat acum.
  Eu le-am semnat actul aditional si le-am transmis: "de acum nu mai feresc pe nimeni si o s-o luati in mana cand va trebui sa platiti si pe CASCO si pe RCA (ca le am pe ambele la ei). Si sa vedeti ce-o sa va placa daca o sa troznesc un Mertan sau un Audi ..."

  Leave a comment:

 • blaze2k
  Loganist de 5 stele

 • blaze2k
  replied
  Am obs ca cineva zicea ca trebuie sa-si faca casco la alta firma pana face anu aceasta polita fiind mai scumpa, deabea dupaia sa refaca cu banca sau ceva de genu.Asta n-am inteles eu daca ai mai bine sa stau asa la ei pana se termina si al doilea an de asigurare sau pot sa reziliez si luna viitoare ma mut la asirom avand in vedere ca brdul lucraza si cu ei.

  Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google