Respectul fata de clienti din partea Omniasig si BRD(doar credit auto)

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• sandu
    replied
    Mai sonykel, mai... lasa omu' sa se exprime plastic macar era cuvant din DEX ce ai inlocuit cu xxxx?

Raspunsul la intrebarea ta este ca vor rezilia ei contractul daca tu refuzi sa reziliezi chiar tu contractul sau refuzi sa accepti fransiza lor. Vei primi destul de repede o notificare acasa si va primi si banca o notificare la care ei se vor sesiza din oficiu, caci finantatorul nu isi permite sa ramana cu o masina neasigurata. Cei de la BRD te vor suna, chiar daca mai greu, e un intreg flow birocratic acolo.

Toate aceste polite sunt incheiate in cadrul unei conventii cum le zic ei intre BRD si Omniasig. In urma acestei conventii aceste polite au preturi mai scazute.

Cei de la BRD au o lista de asiguratori agreati, teoretic ai destul de multi asiguratori pe care ii accepta, unii chiar buni precum Generali sau Allianz Tiriac, problema e ca noua polita trebuie cesionata in favoarea BRD, iar asigurarea sa se faca la valoarea din contractul de credit.

In ceea ce priveste anul asigurare sa astepti nu prea ai de ce in cazul in care au reziliat ei contractul.
    Last edited by sandu; 19 June 2009, 07:13. Reason: deh... gramatica

Leave a comment:

• blaze2k
    replied
    Oricum nu stiu ce sa fac cu xxxxxx astia de la omniasig si santajele lor.Nu am inteles exact dupa ce am citit intreg topicul, daca reziliaza contractul trebuie sa-mi fac casco la alt asigurator inca 8luni cat mai am din al doilea an de creditare urmand ulterior sa pot sa-l schimb sau asta ai valabil doar daca nu am trecut inca de primul an de asigurare?
    Last edited by SoNyKeL; 18 June 2009, 21:40.

Leave a comment:

• sandu
    replied
    Probabil ca da, oricum am fost azi la CSA si le-am atasat CD-ul cu inregistrarea la plangere, mai departe nu stiu ce vor face. Intrebarea mea care le-am adresat-o in hartia noua este: "de ce au conditionat acceptul de plata de fransiza sau de rezilierea din partea mea?"

Leave a comment:

• KeanuRev
    replied
    Pai si cu aia cred ca o sa ramai.. :|

Leave a comment:

• sandu
    replied
    Va povesteam ca pe 7 mai am deschis dosarul de dauna si de problemele care le-am intampinat la Omniasig pentru deschiderea dosarului de dauna. Saptmana asta, mai exact luni, am dus masina in service, iar ieri am fost cu devizul la Omniasig ca sa imi dea acceptul de plata. Insa de data asta am fost cu reportofonul la mine si am inregistrat toata tarasenia, ca sa nu mai fie nimic de dat la intors din partea lor, caci ultima data au negat ca ar fi refuzat deschiderea dosarului de dauna.

I-am inregistrat in momentul care mi-au spus refuzam sa iti dam acceptuld e plata daca nu semnezi unul din cele doua acte aditionale fie fransiza de 750 RON, fie ca tu vrei sa reziliezi contractul.

Leave a comment:

• shogwn
    replied
    Si ce a trebuit sa faci ca sa schimbi firma de asigurare?Ai fost la ei sa-ti faca poze la masina?Cat te-a costat?

Leave a comment:

• GR99WRC
    replied
    am credit auto la brd.am schimbat asiguratorul casco,omniasig si am facut la asiban.
    la omniasig dupa primul dosar de dauna baga de la ei franciza de 750 lei la dauna.nu am vrut sa platesc franciza si mi lau reziliat.chiar m am bucurat
    la asiban nu am franciza dar polita e incheiata prin brd.

Leave a comment:

• mirceammd
    replied
    Originally posted by MAVERICK_SS View Post
    Si e normal sa ai fransiza daca masina e luata pe credit? Eu stiam (si am si citit in mai multe locuri) ca daca ai masina in leasing/credit se face asigurare CASCO full FARA fransiza pe toata perioada creditului / leasingului.
    zi-mi si mie unde ai citit faza cu credit cu casco fara franciza (obligatie din partea asiguratorului)??

Leave a comment:

• tonyx
    replied
    foarte frumos ce a facut sony pt ca asa le trebuie celor de la omniasig sai pui pe ei pe drumuri si nu invers cat despre parbrizul meu am amanato din criza de timp si nu e foarte urgent dar cu prima ocazie am sa ma duc la ei si am sa urmez sfatul lui sony

Leave a comment:

• shogwn
    replied
    ieri am reusit sa-mi iau masina de la service dupa o asteptare de o luna pentru o confirmare de plata.Cred ca nici ieri nu o luam daca nu dadeam alaltaieri un telefon la omniasig ca sa-i amenint cu protectia consumatorului si C.S.A.-ul.Mi-au platit dar mi-au lasat si mie vre-o 44 de lei probabil ca sa-i injur mai mult.
    pana la urma tot mort-i vinovat,nu?

Leave a comment:

• SoNyKeL
    replied
    da cromatic dar per final stau si pun in balanta , in cazul meu care am avut doar o dauna de 317,67 ron... cu benzina consumata pe drumuri , copii xerox , montajul rotii ,telefoane , 100ron
    (care-i platesc acum in plus la asiban la prima anuala) , nu mai zic timpul consumat , parca mai bine inchideam ochii si imi luam singur un cauciuc si un capac.. dar atunci , ce faceam? cadeam de prost si la urmatoarea dauna ma loveam iar de chestia asta , si poate atunci aveam masina imobliziata in service si acceptam mai usor conditiile doar sa-mi vad masina reparata...

asa stiu ca sa rezolvat si omniasigul trimite curierul zilnic acasa cu scrisorica ) da si ala bou ca nu ma suna inainte ca au numaru meu

oricum ar fi suntem la mana lor ,toate contractele sunt acoperite ,sunt gandite...
    Last edited by SoNyKeL; 10 June 2009, 15:56.

Leave a comment:

• Cromatic
    replied
    Bravo SoNyKeL, asa trebuie procedat, toti care aveti posibilitatea sa alegeti alta firma de asigurari plecati fratilor, sa vedem cum o sa mai mearga bussinesul Omniasig-ului.

P.S. 200Ron e o fransiza super o.k. .

Leave a comment:

• SoNyKeL
    replied
    Eu unu am rezolvat problema. Ce pot sa zic un sut in fund un pas inainte , astea le numesc eu lectii de viata.
    Dupa episodul de vineri cu telefonul de la brd , ieri m-am dus la banca , i-am luat cu frumuselu , si am semnat cu asibanu cu o fransiza de 200RON/Eveniment... Si prima de asigurare e de 1370RON(in 4 rate , cam cu 100 de ron m-ai mult decat plateam la Omniasig).
    Am incasat si despagubirea de la omniasig dar dupa lungi show-uri , eu achitasem din buzunaru meu , ei au platit la service , m-am dus acolo am facut retur si mi-au inapoiat banii. La asiban mi-au facut inspectia de risc nu au specificat daune nimic oricum sunt 2zgarieturi mici una pe aripa vizibila dintr-un anumit unghi si una pe prag...
    Deci consider ca sa rezolvat problema , in cele din urma brdul a fost foarte serviabil , telefoane intermedieri , prioritate in fata altor clienti , adica n-am mai stat la coada la relatii cu clientii acolo etc... Oricum BRD-ul are o mare Bila neagra.
    Omniasig sa nu mai aud de ei in viata mea. Omniasigul mi-au propus azi sa accept actul aditional si sa semnez renuntarea la contract , au zis ca au re-re-re-retrimis plicul acasa dar tot timpul sa intors curierul cu el cum ca nu a gasit pe nimeni acasa. Si i-am sugerat sa re-re-re-re-re-re-retrimita plicul acasa pana ii vor afla adresa de mail a lu maicamea , sau isi face maicamea adresa de mail
    Asa cum am banuit si le-am zis in fata ei nu pot denunta contractul in 15zile daca nu au ceva sa dovedeasca cum ca m-au instiintat , daca nu au semnatura mea de primire nu prea pot face nimic. Si nu se poate merge pe acordul ``tacit`` sau cum ii zice , singura proba e inregistrarea unei convorbiri telefonice dar nu e valabila daca nu-i facuta fara acordul meu.Oricum cei de la brd au schimbat in sistem asiguratul ca sa nu apara cu restante sau alte nebunii...
    Last edited by SoNyKeL; 10 June 2009, 15:40.

Leave a comment:

• SoNyKeL
    replied
    Originally posted by tonyx View Post
    Am o mare dilema si cer ajutorul tuturor forumistilor care au mai multa experienta sau au fost pusi in aceeasi situatie!
    am un logan din 2007 cu casco full la omniasig fara fransiza de 2 zile mi-sa crapat parbrizul, cand am fost la casco mi sa cerut sa semnez un act aditional precum doar prima reparatie a masinii o suporta ei si restul o sa le suport eu.desigur ca nu am semnato mi se pare aberant in schimb ei m-au amenintat ca o sa rezilieze contractul si daca nu-mi convine sa ma duc in alta parte si sa platesc cu peste 40% mai mult de cat acum
    P.S. masina este luata in rate pe 10 ani din care nu am platit decat aproape 2 ani.
    Multumesc anticipat si daca nu am postat bine rog sa fie mutat la locul potrivit
    asa inceput , deci e vorba de cei cu credit auto si acele acte aditionale. fati topic. dar acum tiai luat warn... la topic nuti iei decat daca nu vei respecta subiectul

Leave a comment:

• SoNyKeL
    replied
    a mai rezolvat cineva ceva? azi mau sunat de la BRD , ca u primit instiintare de la Omniasig cum ca ei imi reziliaza contractu , si am inceput sa ma ratoiesc , cand i-am zis ca e o ``schema`` intre ei si omniasig s-a suparat sa ofuscat , mi-a zis ca pot sa-mi fac la omniasig dar la tarifele de acum , daca refuz sa-mi fac casco , se considera plata necreditului si ma baga la birou de credite sechestru bla bla bla , si le-am zis ca eu continui sa platesc creditu ei nu si nu... si i-am zis ca e penibil sa ne contrazicem la telefon mi-a zis sa ma duc unde vreau si mi-a inchis

cand am ajuns acasa am gasit jos pe usa blocului o foaie , cum ca m-au cautat cei de la Urgent Curier scria pe biletel ca au un plic expeditor Omniasig. M-am facut ca ploua si am ignorat acel bietel. Sa ma fugareasca sa-mi dea instiintarea...

e cineva care a schimbat aisguratoru? daca da cum? tarife exacte. si haideti sa ne rezumam strict la cazurile acestea omniasig-brd-credit auto-acte aditionale-fransiza...
    restu se sterge si se da warn.
    stie cineva cu cine lucreaza brdul in afara de omniasig si asiban?

Leave a comment:

Working...
X
Anulare DPF
Politica de Securitate Google