Accident Grav

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Accident Grav

    Salut, vroiam sa va povestesc urmatoarele.
    Acu 2 zile eram cu tata in masina si veneam spre casa pe centura. Aveam undeva pe la 90km/h, aveam ceva viteza si la o intersectie, unu cu un fiat nu se asigura in stanga lui si imi iese in fata la aproximativ 4 metrii in fata mea. La viteza aia nu am mai avut ce sa fac decat sa-mi accept soarta. Socul a fost puternic rezultand avarierea masinii mele destul de tare si pe el l-am aruncat in sant si rasturnat.
    Datorita centurii de siguranta si airbag-urilor, eu si tatal meu am scapat fara nici o sgarietura. Celalalt sofer a scapat si el ca prin minune doar cu cateva zgarieturi.
    Pana la urm toata povestea (foarte lunga) s`a incheiat amiabil pentru ca politistul care a venit la fata locului a spus ca se poate ca sa nu ii ia carnetul celui care a provocat accidentul. Luni trebuie sa vina un agent constatator sa evalueze paguba.

    Acum vroiam sa intreb :
    1. S-ar putea sa existe nefericitul caz in care trebuie sa-mi repar singur masina?
    2. Oare cate saptamani o sa dureze pana mi-o repara?

    PS. Accidentul la viteza aia e o experienta foarte foarte urata. Nu doresc la nimeni
    Attached Files

  • #2
    la ce firma are respectivul asigurarea ? daca e vreo firma fantoma,era bine totusi sa faci constatarea la politie, in fond si la urma urmei ce te intereseaza pe tine de permisul lui,daca e dobitoc sa stea pe dreapta,macar scapai soselele de un prost cateva luni.
    Depinde cat de repede o sa primeasca piesele,cat de repede o sa dea asiguratorul acceptul de plata cand masina e gata,daca iti completai profilul poate ne dadeam si noi seama de unde esti si ne puteam da cu parerea referitor la serviceurile din zona ta,oricum orice ai face,fa reparatia in service DACIA ,nu asculta de balivernele lu aia de la asigurari care au ei ceva service prin boscheti si te trimit ei acolo.
    In principiu o sa dureze de la 2-3 sapt in sus ... iar daca asigurarea nu-si da acceptul prea curand gen euroins/carpatica o sa dureze luni etc.
    Last edited by Cristi_Xp; 26 February 2012, 02:00.
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

    Comment


    • #3
      Total de acord cu Cristi, nu se poate asa ceva , la un asemenea eveniment nu se accepta amiabila, cine e vinovat sa stea pe dreapta poate ii vine mintea la cap.

      Imi pare rau pentru tine, prin ce ai trecut tu si tatal tau, bine ca ati scapat teferi, masina arata destul de nasol dar merge reparata.

      PS: Roaga-te sa nu aibe asigurare la carpatica vinovatul ca ai pus-o!!!
      sigpicLogan Laureate - 1.5 DCI

      Comment


      • #4
        @ Maxtel --- foarte bun sfatul lui Cristi_XP - reparatia sa o faci la un dealer Dacia - si anume la unul bun... e bine sa te interesezi mai inainte la care dealer Dacia iti duci masina. (chiar si aici pe forum gasesti recomandari si dealeri care trebuie evitati)

        Din poze e destul de sifonata... rotile fata sunt deplasate mai in spate? Trebuie vazut cum sunt capetele lonjeroanelor, cadrul inferior pe care e prins motorul... Trebuie sa ti-o faca niste meseriasi priceputi ca sa ti-o faca cum trebuie... sa nu te trezesti ca iti trage directia sau ca masina merge stramb pe sosea. Sa nu-ti faca carpeala.

        Comment


        • #5
          Imi pare rau pentru tine dar mai rau imi pare ca ai avveptat intelegerea si l-ai lasat pe dobitoc sa circule linistit in continuare pe drumuri. Masina e destul de sifonata dar pentru un impact la 80-90 la ora cat zici ca ai avut arata bine. Spunene din ce zona esti sa te poata sfatuii colegii in legatura cu cele mai bune service-uri din zona ta!

          Voi ce ziceti nu ar putea obtine o dauna totala?

          Comment


          • #6
            Treaba e ca rotile sun ok. Mergea impinsa fara probleme. Pe partea dreapta nici aripa nu era atinsa. Pe stanga e sifonata rau. Orcum din ce m-am uitat eu (da nu prea ma pricep) motorul nu prea era atins. Treaba e ca eu inainte de impact am apucat sa calc ambreajul si umpic frana, iar acum ambreajul era calcat la maxim... asa a ramas. Cred ca tipul, dar nu sunt sigur, are asigurare la euroins. Repet, nu sunt sigur. Tare imi e ca o sa astept mult si bine pana mi-o repara. Asta daca mi-o repara...

            Comment


            • #7
              nu e totala, e doar botul avariat . Oricum in reprezentanta e reparatie ce trece lejer de 100-150 mil ...
              E trist daca e euroins .N-ai casco sa faci cu regres?
              Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

              Comment


              • #8
                Daca nu sunt victime si sunt implicate numai 2 masini se poate face amiabila, unii sunt un pic frustrati si considera ca ei sunt cei mai corecti pe sosele. Totusi, de ce a venit politistul la fata locului, daca tot a venit de ce nu a constatat accidentul? La prima vedere masina pare dauna totala.

                Comment


                • #9
                  Sunt din domnesti-clinceni.
                  Nu am casco. Masina tocmai ce o cumparasem de 3 saptamani. Asa ce rau imi pare de ea... imi placea enorm.
                  Last edited by maxtel; 26 February 2012, 02:28.

                  Comment


                  • #10
                    Eh, de reparat tot trebuie sa o repare ei ,doar ca vei sta dupa ei pana dau accept,pana constata.O sa incerce sa te combine sa repari masina prin ceva serviceuri in boscheti de-ale lor ,eu unul nu as accepta asa ceva si n-am acceptat niciodata.Cum ti-o fi norocul,de reparat o sa o repari,dar trebuie sa te inarmezi cu rabdare si mult timp pierdut,amenintari,luat de gat inspector de daune etc
                    Problema e ca reprezentanta Dacia nu cred ca are decontare directa cu boschetarii astia,deci daca vrei neaparat reparatie in reprezentanta, o sa trebuiasca sa faci pe banii tai apoi o sa iti plateasca ei in...in timp.
                    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

                    Comment


                    • #11
                      La 2 ore dupa eveniment am pus borna la baterie (pentru ca imediat ce m-am dezmeticit dupa accident am scos borna ca sa nu am parte de alte surprize) si am pus contactul, luminine mi-se aprindeau in bord, se auzea inclusiv sunetul acela cand pui contactul, mergeau si geamurile...

                      Comment


                      • #12
                        E ok masina, plafonul nu pare cutat . Probabil radiatoare,termocupla(GMV),condcute clima si compresor daramate,lonjeroare strambe ,poate merg trase nu neaparat inlocuite, nu e nimic tragic si iremediabil.La un tinichigiu meserias se poate repara mult mai ieftin.Eu am specificat reprezentanta ca nu sunt adeptul carpiturilor.Eu nu as porni`o in locul tau sa nu agati vreo curea de distributie/accesorii si sa-i faci capatul la motor,desi slabe sanse ,dar de ce sa risti.Lasa borna scoasa, sa nu ia foc cum a patit alt "destept" de pe aici )
                        Ce e trist,e ca neavand un service cu decontare directa la ei, o sa iti propuna niste bani in regie proprie ,iar sumele respective o sa fie derizorii sau un service de cartier in boscheti cu care lucreaza ei.De curiozitate fa o constatare in service, sa vezi ce scor o sa primesti si apoi compara cu suma ce ti-o da dorel de la euroshit+TVA sa vezi discrepante.
                        Last edited by Cristi_Xp; 26 February 2012, 02:45.
                        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

                        Comment


                        • #13
                          Pai si daca imi da dauna totala, ce se intampla? Imi da o anumita suma de bani si fierul acasa sau cum?
                          Orcum ce sa mai multi prieteni imi ziceau ca loganu e nasol la capitolu` siguranta, ca nu se deschind airbag-urile ca o sa mor in el si alte chestii dinastea. Din punctul meu de vedere s`a descurcat excelent

                          Comment


                          • #14
                            Eu zic ca nu e dauna ...
                            Daca e dauna ai de ales , iti dau ei o anumita suma si epava care ti-o evalueaza ei la o anumita valoare, sau iei toata suma si cu epava se descurca ei .
                            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

                            Comment


                            • #15
                              Nici stalpii masini nu au absolut nimic. Iar in pozele facute de mine, usa soferului era deschisa de mine...

                              Bine Cristi_xp mersi mult de tot pentru informatii. Chiar iti multumesc pentru ajutor si le multumesc si celorlalti care si-au dat cu parerea. Orcum, daca vreti va mai tin la curent cu starea mea ;)) :P
                              Last edited by maxtel; 26 February 2012, 02:49. Reason: Automerged Doublepost

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google