Accident Grav

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Se practica , dar sansele de castig sunt 0 , deoarce in instanta ma duc cu rca-ul platit,dc il mai platesc???sa fiu dat in judecata???atunci daca el ma da in judecata , dau si eu firma de asigurari..
    http://www.loganclub.ro/forum/focusul_meu-t39113.html

    Comment


    • Se poate da in judecat respectivul daca n-a respectat cateva lucruri:
      - n-a mers pe drum publick
      - a baut
      - a depasit limita de despagubire (care-i undeva la 200.000 euro anual).

      Daca ei ti-au oferit 7200 lei pt o dauna totala, aceasta suma reprezentand 75% din suma totala la care e evaluata masina. Sa fie oare la mai putin de 3000 euro evaluata?

      Daca ai chef de scandal, vb cu un avocat, caci asiguratorii platesc in jur de 300 euro ora pe firmele de avocatura, si n-ar fi simpatic sa trebuiasca sa platesti cheltuieli de judecata dupa 1 an de balacarit.

      Comment


      • Originally posted by B997NDL View Post
        75% ?! deci 72 milioane sunt 75%? masina nu valoreaza nici o suta? la ce sa mai fac casco ?!
        In urma cu cateva pagini au facut colegii niste calcule pe nu stiu ce site si a iesit ca masina este evaluata la 2700E.
        Scade din aia 2700E, 25%, apoi mai scade 7200 lei iar diferenta este valoarea calculata pentru epava.

        L.E. Mai exact 2635E.
        Last edited by vitriol; 8 March 2012, 00:36.
        sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

        Comment


        • @ cezar: asta ziceam si eu. mai ramane si cu datorii. singurii pe care ar putea sa-i dea in judecata sunt asiguratorii. dar cred ca fara mai sanse. daca 72 reprezinta 75% inseamna ca valoarea asisurata e sub 10000 ceea ce inseamna 9600lei= 2207 euro

          @vitriol. atunci n-are ce face decat sa accepte suma dar nu-si va mai face masina cu banii aia. numai de vopsit trei elemente e pe la 1200 lei. mi-au cerut si mie 400 pe element si nu e metalizata.
          ce anume e 2635?! acolo vad cca 8450 lei. de cand sunt 2635= 8450?!
          Last edited by B997NDL; 8 March 2012, 01:35.

          Comment


          • Of... nu stiu ce sa ma mai fac cu tine... Nimic nu intelegi.

            Da' de ce nu intri tu pe site-ul ala sa faci un calcul? Masina colegului nostru e din anul 2005 si are 59 000 km. Vezi tu singur care e treaba.
            sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

            Comment


            • pai e clar ca-si ia solenza sau bicleta de banii astia. la 7900 de noua si 2005 an nici nu ajunge la 2000 euro

              Comment


              • si cat vroiai sa fie ndl-ule 5000 ? rca e una casco e altceva. pe casco i-o evaluau la mai mult fii sigur.

                colegule ia banii si vinde epava. daca nu cunosti pe cineva mare in servis te jupoaie de bani si nici nu fac treaba buna...
                ai manopera de 40 de milioane pe usor acolo. demontat-remontat motor , un lonjeron la schimbat , unul la indreptat , aripa interioara , grila si intaritura bara fata etc
                4 elemente exterioare la vopsit + 4 interioare. -20 de milioane
                piese chiar de la dezmembrari sari de 50 de milioane.
                o/____\o
                (i)
                .........

                Comment


                • Azi pot sa zic ca a dat umpic mai mult norocul peste mine. Tata are un prieten care este sef la un service care lucreaza, culmea, tot cu euroshiti. Si deja mi-a luat de aseara masina pe platforma si au dus`o la ei acolo. Serviceul asta nu este foarte departe de casa mea, ceea ce este bine . Si daca ala e sefu, acu masina are parte de tratament special ca sa zic asa. El mi-a zis ca in 2 saptamani e gata de cheie. Tot el a zis ca se ocupe de acte si de scos banii de la euroshiti. Azi o sa ma mai duc pe acolo, pentru ca au zis ca vor sa incerce sa porneasca motorul.

                  Comment


                  • Multa bafta! Se va rezolva, sa vezi!

                    Comment


                    • Pana la urma aveti dreptate cu privinta la viteza. Asa e, imi place sa calc pedala de acceleratie mai mult de cat ar trebuii. Sunt tanar si imi place viteza ) stiu ca nu este bine deloc, dar na... copil fara minte ). In general coduc prudent, doar ca mai am si eu momentele mele de "nebunie".
                      Am mai vorbit si noi cu unii, cu altii, m-am uitat si l-a discutiile voastre si am ajuns la concluzia ca aveti dreptate si in privinta datului in judecata pe asta de m-a lovit. Nu e o idee buna.

                      Comment


                      • Daca ai bani de aruncat aiurea il poti da in judecata

                        Comment


                        • Originally posted by maxtel View Post
                          Pana la urma aveti dreptate cu privinta la viteza. Asa e, imi place sa calc pedala de acceleratie mai mult de cat ar trebuii. Sunt tanar si imi place viteza ) stiu ca nu este bine deloc, dar na... copil fara minte ). In general coduc prudent, doar ca mai am si eu momentele mele de "nebunie".
                          Am mai vorbit si noi cu unii, cu altii, m-am uitat si l-a discutiile voastre si am ajuns la concluzia ca aveti dreptate si in privinta datului in judecata pe asta de m-a lovit. Nu e o idee buna.
                          Fara 1000 de lei un avocat nu se uita la tine. Asta pana la primul termen, care probabil se va fixa la luni de zile distanta, ca e aglomeratie mare de dosare la judecatorie. Apoi te va parali periodic de 500-1000 de lei.
                          Stai calm, ca pierzi jumatate din despagubire numai pe avocat.

                          Comment


                          • Eu zic ca daca nu mai are alte probleme pe la motor este posibil ca bani respectivi sa-i ajunga pentru reparatie ...ar fi perfect pentru el daca service-ul unde a dus acum masina ar face o noua constatare cu absolut toate piesele necesare + manopera apoi sa merga din nou la Euroins cu devizul...Daca valoarea devizului va fi mai mare decat au oferit ei ...sa incerce cumva, sa primeasca suma de bani pe acel deviz...sau sa-i vireze firma de asigurari direct service-lui...pentru ca daca apuca sa-i puna bani in mana cei de asigurari si el sa ia bani...la revedere...diferenta o va pune din buzunar 100%.

                            Adica ,eu am masina in perfecta stare si ma loveste cel care are asigurare la tine Euroins - iar tu smecher (euroins ) imi oferi mie suma x sa repar masina....pai tati ia tu masina mea (euroinsul suli ) si spalate cu ea pe cap si hai tati cu mine in targ si cumpara-mi tu masina cu km pe care ii am eu la bord ,an de fabricatie ...etc etc

                            Daca nu bati cu pumnul in masa si nu incerci sa obtii valoarea devizului ...n-ai de cat sa mergi cu masina asa cum va iesi din service...cu rotile pe marginea santului... ...sau...reparatie perfecta .....adica cum ti-o fi norocul !!!!
                            "Dacă planul A nu merge, stai calm! Alfabetul mai are încă 25 de litere."

                            Comment


                            • Depinde bre si unde vrei sa-ti repari masina, un prieten a luat deviz de la reprezentanta de vreo 8.000 lei, RCA-ul vinovatului a platit banii astia (nu intrebati cum si de ce), iar amicul meu si-a facut masina la un service de cartier cu 2.000 de lei... De asta sufla si-n iaurt asiguratorii RCA, spre disperarea pagubitului bineinteles.

                              Comment


                              • corect asta am zis si eu. de exemplu, inlocuit bara fata logan 1 = 2000 lei ! 12milioane bara "de origine" si 8 milioane vopsitu'. nu e o gluma, asa se fac calculele la reprezentante.
                                @maxtel bine ca ai rezolvat. nu-ti doresc sa ajungi vreodata in sala de judecata.
                                Last edited by mcornel; 8 March 2012, 14:19.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google