Thejock3r
Ai dreptate,dar nu sunt tatici care sa-mi dea indicii sau sfaturi?
Ai dreptate,dar nu sunt tatici care sa-mi dea indicii sau sfaturi?
acum ma uit la ea si plang
)
). Eu am fost ud din prima zi de sarcina (a sotiei, e drept am avut burta mai mare ca ea pana in ultima zi de sarcina) pana cand a nascut. Si dupa... O veselie. Acum asteptam dintisori.
mai ales faza cu vorbitu'
bafta !!!
.Deci bucurate in felul tau si savurezaza momentul (...e o senzatie unica pentru parinti asteptarea primului copil...).Incearca sa impartasesti bucuria cu sotia...conteaza foarte mult.In momentele astea barbatii fac cateodata greseala sa isi bucure doar orgoliul si uita anumite chestii aparent minore...
...
sfaturi nu prea pot sa iti dau
Deoarece nu sunt in postura dar ce sa zic sa fii alaturi de sotie.. si intodeauna ARE DREPTATE !! indiferent daca are sau nu
) si sa te bucuri avand in vedere ca ii primul
A... si sa dai de beut
) la intalnire
LAUREAT 1.5 DCI
INTILNIRE LoganClub DUMINICA
, sunt cu ochii pe voi !We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment