Am un prieten foarte bun care sta in germania, si-a luat un model aproape la fel cu exceptia navigatiei cu 4500euro direct de la proprietar, primul proprietar, cu 187k km care arata decent, carte service mazda 100%, cu 3 randuri de jante, din care un rand jante pe 18 cu anvelope noi de anul trecut. Masina merge super, acum doua saptamani a fost la el, de aici am si ajuns sa ma uit dupa asa ceva deoarece mi-a placut foarte mult tinuta de drumu si motorul care este super silentios si masina foarte bine inchegata.
Trimis de pe al meu SM-A510F folosind Tapatalk
Trimis de pe al meu SM-A510F folosind Tapatalk

_\o

in plus, bancheta spate e ajustabila inainte-ianpoi si are si spatarul reglabil vreo 20 de grade. iar garda mai mare o face potrivita pentru excursii. alternativa ar fi koleos, dar ma gandesc ca la ala piesele sunt si mai scumpe, desi din ce am citit pe net, in afara de cutia "molaie" nu se prea vaita lumea de ele decat ca-s cam inalte si au suspensiile prea moi, nu poti intra tare in curbe cu ele. pai nici nu-s pentru asa ceva, nici qasqaiu nici koleosul. avantajul la koleos ar fi ca are ventilatie pt locurile spate (qashqai n-are), dar are portbagajul ceva mai mic. o alta chestie, banuiesc eu ca 2.0dci d epe koleos e totusi mai rezistent decat 1.6dci de pe nissan...si totusi, ceva atehnic, muieresc, fiorul de pe sira spinarii, sa zic asa, ma duce spre nissan. la testele de siguranta sunt la fel, dotari la fel, iar ca forma, amandoua sunt ca un cartof 
Comment