Romanul Sa Nu-si Piarda Identitatea Si Traditiile - Indiferent De Momentele Istoriei

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Nu il apar pe Ceausescu. Ceausescu cu toate rele lui a fost un patriot
    Si Kim coada de maimuta ala din Koreea, probabil tot "patriot" se considera.
    Singurii patrioti pe care ii identific eu, sunt cei care mor fix aiurea pentru tara, in timp ce altii trasaeaza planuri pentru perioada de dupa razboi, stand in locuri caldute.

    Comment


    • Si Hitler a fost patriot, si Stalin... si ei nici macar nu erau nascuti in tarile carora le doreau atat de mult binele.
      Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

      Comment


      • Au trecut 25 de ani si noi ca popor ne scufundam si ne inecam in propria lasitate,minciuna si lipsa de actiune......

        Ieri am vazut stirea conform careia Ministerul de Finante s-a imprumutat de 2 miliarde de dolari la o dobanda de 6,25% pe an .

        Toata lumea topaia de bucurie si de succesul emisiuni de titluri de stat, inclusiv Mugur Isarescu pe care il consider un nemernic in slujba bancilor comerciale pentru ca nu a facut absolut nimic in sprijinul celor care au avut credite si-au pierdut de la masina si casa pana la frigider si viata in acesti 5 ani de criza economica.

        Cum sa nu vinzi titluri de stat pe piata americana si europeana la 6,25% dobanda pe an cand dobanzile sunt aproape de 0,25% pe an....Eu cred ca, daca vroiau strangeau si 10 miliarde de dolari insa toti conducatori nostri sunt atat de prosti si incompetenti incat habar nu au ce sa faca cu bani pentru a reusi sa-i returneze peste 10 sau 30 de ani,asa merg la mica ciupeala, mai imprumutam 2 miliarde anul asta alte 2-4 la anul pana cand terminam noi guvernarea , ne umplem conturile cu sute de milioane de euro si dupa noi care or veni vad ei ce fac ,sau de ce nu, fac si ei ca noi !

        Am convingerea ca daca nu se va intampla ceva cu adevarat miraculos noi ca tara si popor vom fi stersi de pe harta lumii in urmatori 30-50 de ani....
        Last edited by adonis33; 16 January 2014, 14:12.
        "Dacă planul A nu merge, stai calm! Alfabetul mai are încă 25 de litere."

        Comment


        • Titlurile noastre de stat cred ca erau in lei, nu in euro. De acolo si dobanda aia...
          Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

          Comment


          • Originally posted by adonis33 View Post
            Au trecut 25 de ani si noi ca popor ne scufundam si ne inecam in propria lasitate,minciuna si lipsa de actiune......
            Asa si tu ce spui ca trebuia facut?
            Pe 26 Decembrie 1989 ar fi trebuit spanzurati in centrul Bucurestiului: Ion Iliescu, Silviu Brucan, Laszlo Tokes, Gelu Voican Voiculescu, Nicolae Militaru, Mircea Dinescu, Doina Cornea, Caramitru, Sergiu Nicolaescu, etc - (adica toti vandutii) si suplimentar expulzati din Romania ambasadorii URSS si SUA?

            Comment


            • http://www.uab.ro/facultati/index.ph...20de%20licenta Numai in Romania poti face Dreptul la sectia educatie fizica si sport, probabil pentru impresarii de fotbal....
              Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

              Comment


              • @ Einstein1984 - nu stiu ce universitatea e aia la care te referi (de stat sau particulara) - insa si tu o prezinti ca la stiri... Vezi ca acolo sunt mai multe domenii/facultati pe care universitatea le are - si dreptul nu e o specialitate a facultatii de sport. Hai sa nu mai prezentam lucrurile anapoda, numai ca sa avem unde arata cu degetul.

                Originally posted by einstein1984 View Post
                Si Hitler a fost patriot, si Stalin... si ei nici macar nu erau nascuti in tarile carora le doreau atat de mult binele.
                De unde le scoti. Nici Hitler si nici Stalin n-au fost patrioti. Hitler era austriac, iar Stalin gruzin. E ca si cum un roman ajunge presedinte in Burkina Faso si face acolo cine stie ce ascensiune profitand de un experiment social-politic (gen comunism sau nazism - care in esenta sunt destul de asemanatoare ca metode de impunere a puterii) ca sa-si aroge puterea prin manipularea maselor si utilizarea discretionara a fortei. Mai mult decat Hitler care s-a bazat pe structuri gen SA si SS pentru instalarea terorii (prima fiind desfiintata la un moment dat, fiindca acolo erau influente din partea unor membrii din armata), Stalin in afara de impunerea terorii prin slugi zeloase, isi mai anihila adversarii chiar si direct - impuscandu-i personal cu pistolul in cadrul unor dispute mai aprinse.
                Last edited by ion_R5; 17 January 2014, 00:25. Reason: Automerged Doublepost

                Comment


                • Invers, sportul e specialitate la drept.
                  PATRIÓT, -Ă s.m. și f. Cel care își iubește patria și este devotat poporului său, fiind gata să lupte pentru interesele țării sale. [Pron. -tri-ot. / < gr. patriotes, cf. fr. patriote, germ. Patriot].
                  Amandoi au luptat pentru interesele patriilor lor adoptive.
                  Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

                  Comment


                  • "Amandoi au luptat pentru interesele patriilor lor adoptive."

                    Hitler a fost o marioneta care la un moment dat a fost lasata din brate si care a derapat grav - nici macar nu putem vorbi despre un derapaj imperialist-autocrat - omul era singur cu el insusi, si cateva slugi. Sa nu uitam ca au fost cateva incercari de detronare a lui Hitler facute chiar de catre generalii din armata germana... Daca nici generalii din armata nu mai aveau incredere in el, asta spune foarte multe. Omul era fara directie - si ducea lucrurile spre dezastru - ceea ce s-a si intamplat.

                    Stalin a fost un om bolnav dupa putere - intr-o abordare violenta (criminala) Cum putea sa fie patriot, cand a fost mentorul si cel care a ordonat direct masacre impotriva poporului rus si a popoarelor din alcatuirea URSS - iar in prag de razboi a masacrat structura de varf/conducere a armatei sovietice...

                    Stalin si Hitler au fost niste oameni fara scrupule, fara morala, fara Dumnezeu, fara constiinta, care s-au folosit si au fost folositi de catre doctrine inventate de oameni fara Dumnezeu - pentru "transformarea radicala a societatii umane". Iata unde duc astfel de experimente... daca la momentul respectiv sunt montati astfel de oameni pe scara puterii.

                    Diferenta majora intre Hitler si Stalin este ca Hitler a fost format si montat acolo... in timp ce Stalin s-a catarat ca o pisica in varful piramidei.

                    Si in plus fata de Hitler si Occident, Stalin impreuna cu structurile de forta alte sistemului sovietic (comintern) - a pus la punct o structura de conducere prin intermediul comisarilor pregatiti politic - ca sa preia in forta conducerile tuturor statelor din intreaga Europa si de pe alte continente.

                    Daca ne uitam cu s-a derulat comunizarea Romaniei si a statelor din blocul sovietic - pe "repede inainte" - trebuie sa recunoastem ca aveau metodele (criminale de altfel) asa de bine puse la punct pt. preluarea conducerii (politice) a unei tari - incat nu aveau "rival". Daca ne uitam la ce s-a intamplat dupa revolutiile din 1989 in Europa, vedem ca occidentalilor le-au trebuit cam 15 - 20 de ani ca sa controleze situatia. URSS a comunizat blocul de est cam in 3-5 ani. (eficienta sovietica )

                    Daca atunci Stalin ar fi detinut bomba atomica, cu siguranta armata rosie nu s-ar fi retras din Austria si probabil ca ar fi intrat si in Jugoslavia.

                    Europa si Anglia era atunci o ruina, iar America nu statea deloc confortabil cu un URSS atat de puternic.

                    Iar despre situatia actuala din Romania trebuie sa precizam ceva - anii 45 - 60 (in special pana la moartea lui Stalin) au reprezentat o perioada neagra a istoriei nationale in care a fost raschetata toata intelectualitatea romaneasca si creierele de mare valoare ale Romaniei.

                    Cativa s-au salvat prin exilul in Occident - fiind astfel obligati sa se separe de tara si popor. Cei care au ramas au murit in puscariile comuniste, indurand chinuri greu de imaginat. Mare parte din cei care nu au murit atunci in inchisori sunt cei care intr-un fel sau altul au colaborat cu regimul. (romanii aia curati, nu prea au scapat din puscariile comuniste)
                    Last edited by ion_R5; 17 January 2014, 13:12. Reason: Automerged Doublepost

                    Comment


                    • Hahahahaaaaaa.... Cum ne dam seama de lucruri, insa nu prea reusim sa le aplicam in viata noastra. Si morala este: "Altii IE de vina domne. Eu daca as fi avut un ajutor, as fi facut ceva! Dar asa..."
                      Hai la somn, si eventual cu ceva surse de istorie in bot, nu cu surse de pe bloguri.

                      Succes!

                      Comment


                      • Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.

                        Comment


                        • Foarte frumos! Si pentru ca ai amintit de Brasov, da-mi voie sa pun si eu cateva cuvinte despre Brasov. http://ro.wikipedia.org/wiki/Prima_%...%A2neasc%C4%83 si aici ce se studia http://www.welcometoromania.ro/Braso...maneasca_r.htm
                          sigpic

                          Comment


                          • In pozele de mai jos vedem pana unde merge batjocura celor care au ordonat si au pus in opera lovitura de stat din decembrie 1989 - unde adunatura de cozi de topor, vanduti de multa vreme strainilor au pus umarul la decapitarea Romaniei (nu ma refer la Ceausesti ci la independenta si suveranitatea Tarii)

                            Si monumentul asta e facut in batjocura, intr-un simbolism cinic si zeflemitor. O mare teapa data natiunii Romana... in mijlocul caruia multi s-au intrebat "ce-i pus cartoful ala acolo?..."

                            "Cartoful ala" este o forma stilizata a muncii si luptei acestui popor de-a lungul veacurilor pt. libertate si o viata mai buna, mai asezata - pe care tradatorii si netrebnicii au tras-o in teapa. Impletitura respectiva - numita de unii in batjocura "cartof" - este asemeni luptei dacilor de pe coloana lui Traian. Si atunci a fost vorba despre o tradare, prin care s-a pierdut atat Sarmisegetuza cat si conducatorul Decebal. A fost tradare si atunci, insa dacii tot au mai luptat la vremea respectiva sa-si apere tara si avutul de armatele imperiale romane. Iata ca dupa apoape 2000 de ani, in 1989 iar s-a intamplat tradarea - ca de atatea ori in istoria noastra - insa a lipsit lupta.

                            Dar sa nu uite dusmanul ca va plati pentru toate nenorocirile produse asupra acestei tari si acestui popor. Si asta cand vom mai avea un conducator ca el:

                            http://www.imdb.com/title/tt0141966/I have also spanish and serbian subtitles but they are for the shorter version of the movie and they don't fit soo only e...
                            Attached Files
                            Last edited by ion_R5; 20 January 2014, 23:34.

                            Comment


                            • Batjocură este in țara asta la cel mai înalt nivel si mai nesimțit mod....ultima (dacă mai era nevoie) pățanie care demonstrează asta este cea de ieri cu acel avion...

                              Sent from my GT-I9300 using Forum Runner

                              Comment


                              • Americanii sunt de vina, ma. Sau rusii. Daca traia Eminescu, nu vedeai tu sa se intample asa ceva. Sa nu mai zic de Ceausescu...
                                If it ain't broke, don't fix it!

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google