Sursa la ce? Asta cu Germania? Reportaj ancheta sociala la un post de televiziune german pe care l-am vazut eu si confirmat de catre un neamt cu care am stat de vorba.
Asta cu banii aruncati pe ferestra - parcuri, terenuri de fotbal, etc - intreaba-i pe Basescu-Boc-Udrea - sa-ti spuna ei cum au cheltuit banii de la buget. Si Nastase a avut un *proiect-record-pariu* cu salile de sport. Acuma nu stiu care a realizat *recordul la aruncat banii pe fereastra* - tocmai in buzunarul *cui trebuie*
Asta cu banii aruncati pe ferestra - parcuri, terenuri de fotbal, etc - intreaba-i pe Basescu-Boc-Udrea - sa-ti spuna ei cum au cheltuit banii de la buget. Si Nastase a avut un *proiect-record-pariu* cu salile de sport. Acuma nu stiu care a realizat *recordul la aruncat banii pe fereastra* - tocmai in buzunarul *cui trebuie*

Stii care e culmea - cu toate hotiile alea mai mici sau mai mari de pe vremea lui Ceasca - tot se mai gasea si sistemul mergea inainte. Sigur ca nu era normal asa cum nu-i normal sa avem caini fara stapan pe strazi. In occident nu se practica furaciunile astea cu luat trei suruburi de la munca saptamanal, lunar, sau "cand imi trebuie". Dar si acolo se practica deturnari de fonduri, alocari de contracte pe comisioane cu sau fara "acoperire legala" sau alte avantaje - ceea ce iar nu-i normal.

Comment