Discutii despre orice, mai putin pe teme politice

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Fanez care lege...tot n-ai zis...

    Comment


    • Dintre cei cercetati, greu e bagat cineva la puscarie.
      Si nu doar maharii gen Dariu Valcov, Dragnea, Udrea..
      Zilele trecute un smecher de 2 lei de prin Iasi a accidentat un pieton, parasind locul accidentului.
      Asta e al 3-lea dosar de genul.
      Pai ma scuzi, la primul primesti dosar cu suspendare, dar la al 2-lea trebuia sa fie deja la puscarie fiind recidivist, nu sa faca rost de al 3-lea.
      In Romania nimeni nu mai face puscarie, exceptie cazurile de omor si viol.

      Comment


      • Originally posted by bolovan View Post
        Fanez care lege...tot n-ai zis...
        Nu stiu la ce te referi. Daca la aia cu copiii, vezi mai sus.

        Originally posted by mr.K View Post
        Daca ar fi sanse sa fie achitat, nu s-ar mai zbate in halul asta pesede-u'.


        Mi se pare ca e exact invers. Toti stau acasa, nu la puscarie.
        Nu se zbate nimeni din psd, ceilalti se zbat.
        Nu toti stau acasa, doar unii. Acum depinde si cine esti si pe cine incurci. Deocamdata legea nu e la fel pentru toti.

        Comment


        • Fanez am o intrebare:
          Tu crezi tot ce spui? Sau doar repeti ce ti-au spus?

          Comment


          • Repet ce mi-a zis voiculescu
            Alta intrebare, daca mai aveti.
            Last edited by Fanez; 8 February 2017, 11:03.

            Comment


            • Nu toti stau acasa, doar unii. Acum depinde si cine esti si pe cine incurci. Deocamdata legea nu e la fel pentru toti.
              Sultanul de Alexandria sta acasa.
              Mda, legea nu e la fel pentru toti.

              Comment


              • Pai unde ar trebui sa stea, la cotroceni? O sa stea si la cotroceni.
                D-aia se zbat unii sa-l condamne pentru orice, ca sa nu ajunga la cotroceni. Din pacate pentru unii si din fericire pentru altii, avem justitie independenta si suntem stat de drept.
                Last edited by Fanez; 8 February 2017, 12:11.

                Comment


                • Unde stau toti condamnatii definitv. Daca era puscarie la Cotroceni, atunci acolo trebuia sa stea.

                  Comment


                  • Fanez...noi discutam aici de un infractor...tu nu percutezi? Jur...sunt uluit. Cum dildaul meu sa pui un infractor in parlament? Indiferent pe ce post...nici macar om de serviciu nu poti sa pui un infractor.

                    Comment


                    • Condamnat la presedentie.
                      Sunt de acord sa fie condamnati cei dovediti vinovati de fapte ilegale.
                      Nu e cazul lui Dragnea.
                      A fost acuzat ca a furat voturi si condamnat ca a dat sms-uri. Ca si cand ma duc sa schimb uleiul si imi ia bani pentru geometrie.
                      Cum e cu motivarea? CEDO zice la fel? I se incalca dreptul la aparare? Nu poate sa se apere la CEDO fara motivare ca e ca si cum nu s-a incheiat procesul. Cum esti condamnat inainte de incheierea procesului?

                      Originally posted by bolovan View Post
                      Fanez...noi discutam aici de un infractor...
                      Despre unul anume sau unul ipotetic?
                      Daca eu zic de tine ca esti blond, trebuie sa arat ca ai parul galben, altfel sunt doar vorbe, presupuneri etc.
                      Last edited by Fanez; 8 February 2017, 12:25. Reason: Automerged Doublepost

                      Comment


                      • situatia se nasoleste: nu am fost primiti la discutii la NATO, ba chiar am fost refuzati, iar Valonia, una din regiunile care baga multi bani in eu, a cerust scoaterea romaniei din ue. sua a zis ca macedonia e un esec ca si tara si ca ar trebui impartita intre serbia, grecia si albania. asta ne paste oare si pe noi? sa decida un licurici puternic ce sa se intample cu tara noastra? socialistii europeni condamna activitatea psd dupa ce-a ajuns la guvernare, in parlamentul ue se pune problema sa ne retraga dreptul de vot, presedintia prin rotatia a ue s-a dus dracului. tariceanu spune ca ue se dstrama si ca brexitul e un mare merit. cu asta, in afara de capital electoral intern, iti dai foc la valiza pe plan extern. nu suntem o tara care sa ne permitem sa ne pisam efectiv pe ue si nato. suntem sclavii lor, iar ca sa ne depasim conditia, tre' sa te vada om serios, partener ok, trebuie sa ii si perii dar si sa dai dovada de coloana vertebrala. in momentul cand nu mai faci nici una din cele doua, iti iei sutul in c.u.r. ok, ti-l iei, dar dupa aia ce faci? cine dracu te mai sprijina? nimeni, ba dimpotriva, pun pariu ca s-ar gasi cel putin 2 bienvoitori care sa te rupa bucati. daca asta vrea lumea, atunci asta sa se intample. mie personal budapesta si viena mi se par mai civilizate si mai frumoase decat bucurestiul. din pacate viena e prea departe, iar budapesta o "arde" cu rusia. asa ca bucurestiul e ok, dar nu cu actualii conducatori (dragnea, iohannis, grindeanu, tariceanu, pliculet si altii ca ei).
                        despre multinationale, programul strict e valabil si-n alte tari. am avzut in germania, ungaria, belgia, austria, japonia cum muncesc aia. tot program strict, fara telefon (in functie de natura muncii si de pordusul firmei) in timpul serviciului. la noi la firma, de exemplu, in scurtele minute dintre plecarea produslui din postul de lucru si sosirea urmatorului, facebook e la putere. nu mi se pare normal. in plus, telefonul mobil pornit influenteaza calitatea masuratorilor facute asupra produsului, un alt motiv pentru care telefonul nu ar trebui permis in aria de productie. in flextronics (4000 de angajati), e la fel. esti in firma de electronice, nu te apuci sa bagi 2000 de telefoane in linia de productie/testare de dragul de-a sta oamenii pe feisbuc. asta-i natura jobului, nu-ti place, cauti altul. daca n-ai posiilitatea asta, intreaba-ti primarul, deputatii si senatorii din judet ce proiecte au avut pe autostrazi, investitii, atragere de investitori. apoi gandeste-te daca e sau nu "meritul" lor ca ai posibilitate zero sa schimbi angajatorul. si inca ceva: nu va ganditi la salariile pe care le-ar plati aia in tarile de origine, pentru in ansamblu, noi romanii inca nu lucram mai bine, mai repede, mai calitativ si mai constiincios decat o fac aia din germania, austria, etc. iar daca la noi salariile n-ar fi cum sunt, aia n-ar avea nici un motiv sa vina aici si in loc de 3 milioane de someri, am fi 11 milioane, prin grija statului. pe stat il doare-n c.u.r...singura treaba ce-o avea statul era sa nu dea "dedicatii" anumitor firme, sa-i forteze doar sa respecte legea, nimic mai mult si eram toti mai castigati. dar interesele personale au facut sa ajungem unde suntem acum si unele firme sa faca efectiv ce vor si cum vor. arde-i pe aia, adu-i in limita legii, nu-i arde pe toti doar ca-s multinationale. tu, ca stat, traiesti de pe ruma multinationalelor si a banilor bagati de romanii din strainatate, a imprumuturilor de la fmi si banca mondiala. pai, bah, conducatorule, gospodareste-ne dracu calumea...
                        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

                        Comment


                        • Pai nu disscutam ipotetic. Dragnea este condamnat. Punct. Fara presupuneri, fara discutii...Este condamnat printr-o sentinta defintiva. Adica asa ramane. Ura si la gara.

                          Ba este cazul lu' Dragnea...nu de alta...dar daca intrebi...90% din puscariasi sunt nevinovati

                          Pentru motivare nu exista un termen

                          Comment


                          • Dovada de maturitate si intelepciune, printre tinerii care au participat la protestele de strada de la Victoriei.
                            Respectele mele, pentru comportament si modul cum au inteles sa se faca auziti.
                            Să continuăm protestele pentru demisia guvernului, cum doresc unii, nu credem că e neapărat justificat. Guvernul actual este unul legitim, numit în urma alegerilor parlamentare din 11 decembrie 2016. Guvernul trebuie lăsat să guverneze în continuare, să-și pună în aplicare programul de guvernare și, dacă vor mai exista derapaje din partea lor, să reacționăm ori de câte ori e cazul. Deocamdată, am demonstrat că se poate! Felicitări!”.
                            #Rezistam. Acesta a fost hashtag-ul prin care, pe Facebook, protestatarii din Piața Victoriei s-au unit în ultimele zile. 


                            Cei ce vor sa-si atraga capital politic in urma acestor evenimente, ar trebui sa nu subestimeze capacitatea de a discerne a participantilor; niciun partid sau politician, n-ar trebui sa uite ce s-a intamplat in Romania in ultimele zile.
                            Inca odata; protestele nu au insemnat pro iohannis, pro pnl sau pro usr. S-a iesit in strada pentru ca s-au incalcat niste principii elementare de drept.
                            Ma rog, nu sunt convins ca fripturistii politici care au iesit alaturi de manifestanti, aveau acelasi tel.
                            Last edited by IancuMIC; 8 February 2017, 13:05.
                            Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

                            Comment


                            • Accident rutier în Capitală din cauza ninsorii. Traficul este îngreunat pe bulevardul Kiseleff, după ce o maşină a derapat şi s-a aşezat de-a curmezişul drumului. Astfel traficul din Bucureşti este dat iar peste cap de ninsoarea abundentă.

                              Accident rutier în Capitala din cauza ninsorii. Traficul este îngreunat pe bulevardul Kiseleff, dupa ce o masina a derapat si s-a asezat de-a curmezisul drumului. Astfel traficul din Bucuresti este dat iar peste cap de ninsoarea abundenta.

                              Comment


                              • Guvernul nu este ales de populatie. Guvernul este propus de partidul de guvernamant si numit de presedinte. Partidul de guvernamant si presedintele sunt alesi de populatie.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google