Discutii despre orice, mai putin pe teme politice

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Cand o sa avem si noi -51 de grade, imi scot si eu copilul 30 de minute la -20 de grade. http://www.besttourism.ro/ghid-europa-norvegia.html

    Originally posted by mr.K View Post
    Pentru ca se duc la baut cu banii din alocatii si ajutor social. Sigur nu-s liberali.
    Ce fac liberalii cu banii din alocatie si ajutor social? Sau daca esti liberal nu beneficiezi de ajutor social? Sau nu exista liberali betivi?
    E buna logica ta. Unul ca....(nu dau nume ca se supara ) ar hali-o imediat.
    Last edited by Fanez; 7 February 2017, 20:53. Reason: Automerged Doublepost

    Comment


    • Originally posted by Fanez View Post
      ...Sau nu exista liberali betivi?
      Bineînțeles că nu! Sunt la usere și dorm turmentați în parlament, unde s-au mutat direct de la ghena de gunoi pentru a „salva România” (probabil s-o salveze de la bun simț și normalitate).
      M-am născut cu prea puține degete mijlocii în raport cu lumea în care trăiesc.

      Comment


      • Originally posted by bolovan View Post
        ...
        Fanez...deci nu-i duce la cinematograf, gradinita, teatru, defilari si parade? Ce nesimtiti inconstienti...cand am fost la defilarea de 1 Decembrie...plin de copii...
        Una-i una si manifestatia e total altceva. Nu reusesti sa faci diferenta dintre parada si manifestatie? Aia care au iesit in piata victoriei n-au iesit la parada. Asta-i diferenta. Ca sa nu mai iau in calcul injuraturile si instigarile la ura pe care le-au auzit copiii, mai ales aia care mai si inteleg ce aud.

        Originally posted by Cherubino View Post
        Bineînțeles că nu! Sunt la usere și dorm turmentați în parlament, unde s-au mutat direct de la ghena de gunoi pentru a „salva România” (probabil s-o salveze de la bun simț și normalitate).
        Originally posted by mr.K View Post
        Pentru ca se duc la baut cu banii din alocatii si ajutor social. Sigur nu-s liberali.
        Asa e, nu-s liberali, sunt useristi, recte tefelei
        Merci Cherubino, nu mi-am dat seama.

        Cica referendumul ar costa vreo 50 de mil de euro. Cate meditatii trebuie sa dai ca sa strangi banii astia? Sau nu e din banii lui?
        Last edited by Fanez; 7 February 2017, 21:30. Reason: Automerged Doublepost

        Comment


        • Tot aud zi de zi ca aia de la multinationale au primit sarcina de servici sa iasa la proteste.

          Pai nici nu e nevoie sa primesc sarcina de serviciu.
          Daca pleaca multinationala din cauza deciziilor guvernului care provoaca instabilitate si pierd salar de 1500 de euro, nu e un motiv bun sa ies de unul sigur in strada? Fac si ore suplimentare in strada. De la 1500 de euro la 1450 de lei asigurati de guvern e cale lunga.
          Este foarte adevarat ca in multe companii multinationale se castiga bine in comparatie cu salariile din Romania; din Romania am zis.
          Da aia platesc munca nu prezenta; asta e una si alta e ca in tara forta de munca e inca ieftina in comparatie cu ce platesc aceleasi companii in tarile de origine, pentru munca mai putina.
          Daca va inchipuiti ca salariul unui şef de tură, casier sau merchandiser dintr-un supermarket e mare in comparatie cu munca depusa atunci va invit sa va mai documentati.
          Nu cred ca multi dintre voi ati rezista unui program cazon din multe firme multinationale; am exemplul uneia din Galati unde nu ai timp de telefon, nu mai spun de feisbuc sau forum. Se pleaca de la vestiar in coloana la punctul de lucru, se revine la pauza de masa si in acelasi mod inapoi. Supraveghere suta la suta, ca la stuf. Si inca ceva; n-a venit nimeni ca suntem noi frumosi sau sa ne dea pomana. Pretindem respect, daca ii respectam.
          Desigur altceva e in cazul bancilor, lanturilor farmaceutice, firmelor de IT, dar si acolo esti exploatat pana la epuizare; 8 ore muncesti la firma si 6 acasa.

          In legatura cu oamenii care si-au adus copii la miting; sigur fiecare face cum crede ca e mai bine pentru el si familia lui. Eu unul nu as face asta niciodata; nu stii ce se poate intampla si cum degenereaza treaba; vezi cazul ultrasilor.
          Si pana la urma, de ce mi-as duce puiul acolo? Sa ce? In fine...

          In legatura cu oamenii care manifesta la Cotroceni, sincer mi-e mila de acei oameni. Cred sunt foarte multi care au iesit, nu din dragoste pentru psd ci mai degraba au fost deranjati de gestul presedintelui de a-i ignora; vezi cazul "romanii mei manifesta". Ma rog, as zice ca au fost provocati intr-un fel, sa iasa. Sa zicem.
          Nu ai de ce sa sustii psd prin astfel de manifestatii si astfel de cauza; si-au facut-o cu mana lor, sa se descurce. E jenant, daca nu chiar iresponsabil faptul ca unii lideri psd, invoca nerabdarea simpatizantilor, care au foc in nari si sunt gata sa iasa in strada

          Pana una alta asistam la cea mai furibunda lupta intre romani; o lupta in care ura e promovata la toate nivelele pe toate canalele.
          Last edited by IancuMIC; 7 February 2017, 21:52.
          Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

          Comment


          • Originally posted by Fanez View Post
            ......Cand o sa avem si noi -51 de grade, imi scot si eu copilul 30 de minute la -20 de grade. ....
            La ce grade va referiti? Nu cumva la gradele din cazanul cu tuica? Mai este un pic pana dam de drojdie.
            „Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”

            Comment


            • Originally posted by IancuMIC View Post
              ...
              In legatura cu oamenii care manifesta la Cotroceni, sincer mi-e mila de acei oameni. Cred sunt foarte multi care au iesit, nu din dragoste pentru psd ci mai degraba au fost deranjati de gestul presedintelui de a-i ignora; vezi cazul "romanii mei manifesta".
              Ca vorbiram mai zilele trecute ca nu exista manifestatie spontana cu 500 de oameni (eu am zis). Uite ca exista manifestatie spontana cu mii de oameni (unii ziceau ca vreo 4, deci cu siguranta sunt mai mult de doua). Asta demonstratie spontana, cea mai mare de la revolutie pana azi. Sa nu- mi zica cineva ca i-a trimis gadea, antena3 sau feisbucul.


              Originally posted by Oti View Post
              La ce grade va referiti? Nu cumva la gradele din cazanul cu tuica? Mai este un pic pana dam de drojdie.
              Am pus link.
              Somn usor in continuare. Nu mai bea, ca vezi gradele cu "+" in loc de "-"
              Last edited by Fanez; 7 February 2017, 22:08.

              Comment


              • Eu n-as plange atat de mult munca din multinationale, nu e sclavie peste tot. Si pana la urma, muncesti pe bani, bani care ti se platesc la data prevazuta, nu cand vrea patronul roman, ca are de cumparat luna asta noul X5.
                Si sunt locuri unde ai un program care iti permite sa faci multe, atat timp cat de achiti de sarcini, nu interseaza pe nimeni ca stai pe feisbuc.
                Daca nu ati avut ocazia sa vedeti o fabrica de confectii cu capital roman, ce sa zic, poate odata o sa vedeti. Acolo sunt adevarate lagare de munca neplatita.

                Comment


                • mr.K am zile cand si sambata lucrez 10 ore . Ideea-i in felul urmator...si in multinationale se poate freca menta...dar daca vrei ceva mai mult...bagi de-ti vine rau. Si stai linistit...la buticul de langa mine sunt salarii si de 2500 lei ca vanzator Adevarat...bagi pt banii aia...Dar sunt mai multi decat cate o 100 lei ca sa mergi la o manifestatie spontana organizata de cine stie ce partid
                  Fanez sigur...PSD-ul a organizat o manifestatie spontana de 2000 oameni din dolj (ma rog...nu's daca erau 2000 oameni...iar acum ma uitam le latrina 3...nu's daca erau mai multi de 100)

                  Comment


                  • Fanez sigur...PSD-ul a organizat o manifestatie spontana de 2000 oameni din dolj

                    In ce an si cu ce ocazie?

                    Comment


                    • Pai in bucuresti acum nu? Nu era manifestatie pro boier dragnea si grindeanu? Organizata spontan cu autobuzele din dolj?

                      Comment


                      • Nu era manifestatie pro boier dragnea si grindeanu?
                        Nu. E manifestatie anti Iohanis.
                        Organizata spontan cu autobuzele din dolj?
                        Nu stiu de ce s-ar duce 2000 de bucuresteni pana la dolj ca sa ia niste autobuze cu care sa vina la cotroceni.
                        In decizia CCR se identifica trei puncte distincte ce trebuie avute in vedere de legiuitor in redefinirea acestei infractiuni:
                        – incalcarea unei dispozitii exprese din lege,
                        – necesitatea stabilirii unei vatamari grave produse prin infractiune si
                        – definirea notiunii de act, atunci cand vorbim de act al puterii judecatoresti sau legislative.

                        1. Incalcarea legii

                        Primul dintre ele este si cel mai evident: “Curtea constată că sintagma ‘îndeplineşte în mod defectuos’ din cuprinsul dispoziţiilor 25 art.246 alin.(1) din Codul penal din 1969 şi ale art.297 alin.(1) din Codul penal nu poate fi interpretată decât în sensul că îndeplinirea atribuţiei de serviciu se realizează ‘prin încălcarea legii’”. “Curtea statuează că neîndeplinirea ori îndeplinirea defectuoasă a unui act trebuie analizată numai prin raportare la atribuţii de serviciu reglementate expres prin legislaţia primară – legi şi ordonanţe ale Guvernului.”

                        Trebuie prevederea legala sa fie expresa?

                        Raspunde tot Curtea: “Comportamentul interzis trebuie impus de către legiuitor chiar prin lege (…) neputând fi dedus, eventual, din raționamente ale judecătorului de natură să substituie normele juridice” – par.61 din decizie.
                        Detalii.

                        Consecventi principiilor noastre de echilibru si transparenta, Antena 3 a transmis ieri live conferinta de presa a presedintelui USR Nicusor Dan. Asta in ciuda faptului ca unii parlamentari ai acestui partid se manifesta mizerabil la adresa postului nostru, care le transmite opiniile si manifestarile. Valabil si pentru unii indivizi din Piata Victoriei.
                        Nicuşor Dan a încurcat motivele pentru care cere retragerea legii graţierii din Parlament. Întrebat de jurnalişti de ce USR nu este de acord cu acest proiect normativ, liderul partidului a părut extrem de stânjenit.

                        Iar când s-a încumentat să dea un exemplu, Nicuşor Dan a vorbit despre o prevedere care fusese eliminată din textul de lege trimis în Parlament la dezbatare.
                        sursa.


                        Mai mult decat antena 3 nimeni nu i-a bagat in seama si nu le-a facut reclama useristilor.
                        Last edited by Fanez; 7 February 2017, 23:49.

                        Comment


                        • Sigur ca da Era o manifestatie...era anti razboi...anti inflatie, antitetanos.

                          N-ai priceput (mdea...prea multa A3)...hai ca-ti desenez: pensionarii aia si maronii aia obositi..erau obosit pentru ca erau adusi din dolj cu autocarele. Erau doljeni...

                          Da...CCR-ul a spus ca trebuie clarificat...nu dezincriminat...o mica diferenta. Adica:
                          Ca sa-ti exemplific: Daca boier Tariceanu se duce si cumpara cu 100 lei o saorma, primeste rest 80 lei...falsi...nu este devina...dar daca se duce sa cumpere o saorma cu 100 lei falsi...facuti de el sau stia ca-s falsi...atunci este incriminat...in schimb OUG-ul cum isi inchipuia el...daca se duce la saormerie, cu 10 lei, fura 100...nu-i bai...mai rau sa nu fie...

                          Comment


                          • ”Eu am explicat foarte clar domnului Timmermans că noi nu am dezincriminat abuzul în serviciu, noi am găsit o cale ca să îl incriminăm, pentru că el a fost declarat neconstituţional de către CCR. Trecând 45 de zile, nu mai exista ca prevedere în Codul penal. Sigur, poate nu a fost cea mai bună formulă, poate nu a fost o idee bună să stabilim un prag de 200.000 de lei, astea se pot discuta, dar problemele respective trebuie să îşi găsească o soluţionare, aşa cum se întâmplă în orice stat democratic”, a subliniat şeful diplomaţiei române.... ...
                            Ministrul de Externe a relatat că Frans Timmermans i-a spus ”România are nevoie de colaborare, nu de confruntare”.

                            ”Ce nu au înţeles interlocutorii este de ce continuă manifestaţiile după ce Guvernul a abrogat ordonanţa. Am spus că, dacă nu e asta, rămâne că este o mişcare de contestare a rezultatului alegerilor, care are drept scop înlocuirea de manieră ilegitimă şi ilegală a unui guvern care a fost desemnat de Parlament. Mi-au spus: cum se poate aşa ceva? Le-am spus: e foarte simplu, ne aflăm la o distanţă extrem de mică de alegeri, încă nu s-au resorbit toate energiile negative care au rezultat din alegeri şi unii au dificultăţi în a accepta situaţia în care se află”, a continuat Meleşcanu.

                            ”Dacă până acum problema a fost a OUG, iar Guvernul a abrogat-o, dacă acum continuă manifestaţiile, nu poţi avea decât acest obiectiv. Ce obiectiv să mai aibă? Ordonanţa a fost abrogată. Totul va merge la Parlament, unde se va discuta cu participarea tuturor. Atunci daţi-mi dumneavoastră o explicaţie mai bună, că eu alta mai bună nu am”, a continuat ministrul de Externe.

                            Întrebat cât de departe se poate merge, Meleşcanu a răspuns: ”Aici depinde de cât de inteligenţi suntem fiecare dintre noi”....
                            sursa.

                            Deci s-au facut manifestatii pentru ca abuzul in serviciu sa nu fie incriminat.
                            In alta ordine de idei:
                            Minunată această vrajbă în care românii îşi scot ochii, îşi sar la beregăţi, pe motiv de Dragnea, Iohannis, referendum, justiţie ologită, securistoizi, hoţie legalizată şi alte bârne puse cruciş de abia se mai zăreşte paiul. Ce fac ungurii când românii cad pradă acestei frenezii cu spume? Pun mâna pe saci şi îi urcă în căruţe, dacă tot nu mai are cine să le poarte de grijă. C-aşa-i la noi: când doi români e proşti, un ungur să-i facă, tot se găseşte.

                            În cazul de faţă, ungurul cu pricina e intitulat Lazslo Tokes şi tocmai a meşterit una bucată iniţiativă legislativă care să facă din Ţinutul Secuiesc o realitate, cu statut, aievea şi autonomie. Teritoriul regiunii autonome ar urma să fie format din actualele judeţe Covasna şi Harghita, precum şi scaunul istoric Mureş. În Ţinutul Secuiesc va fi instituită şi limba maghiară ca limbă cu statut oficial. Ea va putea fi folosită în învăţământ, în cultură, în justiţie şi în administraţie.
                            Susţinută public de Laszlo Tokes, iniţiativă legislativă cetăţenească privind declararea autonomiei Ţinutului Secuiesc, a fost publicată în Monitorul Oficial, ea urmând să fie transmisă şi către Parlament, pentru discutare, alături de listele cu cel puţin 100.000 de semnături, anunţă digi24.
                            sursa.
                            Last edited by Fanez; 8 February 2017, 00:13.

                            Comment


                            • AH...ma scuzati...boier melescanu a grait.
                              Pai da...a incriminat ce trece 44.000 euro...ce-i sub...este ok...mai papa si gura noastra ceva.
                              Plus ca...daca daca eu imi ajut nepotul sa fure 10 mil euro...ma doare la basca..sunt free like bird.
                              Pana cand? Pana pleaca guvernul si boier dragnea...dupa ce pleaca astia..nimeni nu mai iese in strada. Ei n-au priceput...societatea nu este cum vor ei sa faca legea: daca furi si ai ghinionul sa te prindem...dai inapoi ce ai furat si facem pace.. Nu nu...furi, dai inapo...platesti pagubele colaterale...dupa care iti incasezi si o bucata de pedeapsa. Dar nah...ce pretentii sa ai de la un tip ce a servit si sustinut cu mandrie si onoare lupta proletara impotriva capitalismului fascist (adica a fost sub stapanul Ceausescu)

                              Comment


                              • Originally posted by bolovan View Post
                                AH...ma scuzati...boier melescanu a grait.
                                Pai da...a incriminat ce trece 44.000 euro...ce-i sub...este ok...
                                Citeste ce scrie, nu ce ai vrea tu sa scrie.
                                Am bolduit si am si colorat, sa fie cat mai evident, dar daca batman...

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google