Ei, se schimba usor, ca de reparat nu poate fi vorba. Numai ca mi s-a parut cam scump. Asta nou sper sa tina mai mult.
pozitionat pe mijloc pentru ca nu prea ajunge la usi, geamuri.
Covorasul central din ce set provine sau de unde l-ai luat? Ca e uunul am pus un covoras mic de la un set mai vechi, dar nu sta perfect.
Covorasul central din ce set provine sau de unde l-ai luat? Ca e uunul am pus un covoras mic de la un set mai vechi, dar nu sta perfect.

...cum se face: se ia o teava si se ocheste o nuca...se baga nuca in teava si se misca de ea...nuca se va rupe si va cadea la punct fix
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment