Bigman... a fost o parodie... gluma, bashcalie... sau cum vrei tu sa-i spui
.
P.S. Nu ma supar!...
.
. P.S. Nu ma supar!...
.

... adica nu cred ca cei de prin Olanda(care din cate am vazut au un club serios), Germania, Franta ce sunt posesori de logan si au o situatie financiara mai buna decat noi romanii in general si-au pus vreodata intrebari de genul "loganul masina nu caruta" dar ne-am gasit noi romani la originii, posesori de logan sa facem thread-uri de genul. Si foarte urat din partea voastra sunt si variantele pe care le-ati pus acolo sus la vot (dulap,frigider,caruta) hai ca suntem de tot rasul sincer si o sa dam subiect de barfa si amuzament altor forumuri pai daca noi ne vedem sofand "carute", "dulapuri", "mijloace de locomotie" la ce fel de respect sa ne asteptam in trafic?. Ma bucur ca nu am mustrari de constiinta ca voi si nu am complexe legate de masina, eu o consider o masina buna. Nu sunt neaparat fan logan dar cand am cumparat-o am plecat de la premisa ca voi cumpara o masina si nu mi-a dat inca motive sa contesc asta. Va salut ... numai bine.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment