Am vazut vineri Total Recall....bun filmul!
Ultimul Film Vazut.
Collapse
X
-
Ii dau un 7.Originally posted by user2000 View Postbattleship (2012) ..............
Mi-a adus aminte de Star Trek din 2009, deja vu total, intriga asemanatoare, cu alte elemente fizice.
Comment
-
daaa asa-i .. la inceput n-au reusit sa le faca nimic la extraterestii aia, cu 3 nave apoi cu una i-au batutOriginally posted by mr.K View PostIi dau un 7.
Mi-a adus aminte de Star Trek din 2009, deja vu total, intriga asemanatoare, cu alte elemente fizice.
Comment
-
Cand aveti timp uitati-va la The Game , un film din '97 cum nu se mai face in ziua de azi.
Ii acord nota 10 cu brio ...
Imi spuneti parerea voastra dupa ce va uitati la elsigpic
Comment
-
L-am vazut si eu. Ii dau minim nota 9,5...continuarea chiar nu-si are sensul...aici se aplica treaba cu mitul vanatorului care devine vanat...Originally posted by Niki View PostThe Ledge.
Maim nota 7, dupa parerea mea.
Pentru cine l-a vazut: ar fi interesanta o asa-zisa continuare, dar in ceea ce priveste viata politistului.
l-am vazut si eu demult si cu siguranta as putea sa-l revad...un film bun de nota 9Originally posted by bGy View PostCand aveti timp uitati-va la The Game , un film din '97 cum nu se mai face in ziua de azi.
Ii acord nota 10 cu brio ...
Imi spuneti parerea voastra dupa ce va uitati la el
Comment

. simpatic!

Comment