Intrebare intrebatoare
...daca iau antibiotice pot consuma alcool?Alcool insemnand 1-2 berici pe zi.
Merci.
...daca iau antibiotice pot consuma alcool?Alcool insemnand 1-2 berici pe zi.
Merci.
) ) si greutate 97 kg . De mancat mananc destul, insa nu stiu cat de sanatos.Oricum lactatele cam lipsesc din alimentatia mea, rar ( de 2 ori pe saptamana sau chiar mai rar mananc branzeturi ). Fumez de vreo 3 ani ( si stiu ca fura mult din calciu, nu ?? ) si iar pielea de pe maini se exfoliaza si stiu ca e lipsa de calciu. Deci sa continui sa iau calciu ?
...si tot asa ca tine,am dureri in zona lombara.Daca folosesc centura,nu ma doare,pe moment.In timpul scolii,cand am un program,adica la aceeasi ora ma duc la sala de luni pana vineri,si ma pun in pat la 10,nu ma doare spatele deloc,decat foarte rar..daca fortez si nu ma incalzesc bine.Vara,in vacanta e haos total.Nici o zi nu seamana cu alta.Ma pun in pat la 2,3 sau chiar 4,ma trezesc pe la 14,14-30,ma duc la sala la ore diferite,apar durerile de spate.Am observat inca o chestie.Daca dorm mai mult de 10 ore,ma doare spatele.Daca dorm 8,9 ore..n-am absolut nimic.
. Tratamentul este individualizat de catre medicul curant.
.
. We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment